Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Yamaha AVENTAGE BD-A1040

Η Yamaha ανακοίνωσε την εκκρεμότητα της τελευταίας γενιάς μάρκας Blu-ray Disc της τελευταίας γενιάς, του BD-A1040.

Το BD-A1040 αποτελεί μέρος της σειράς προϊόντων AVENTAGE της Yamaha με ανθεκτική κατασκευή και προηγμένες λειτουργίες ήχου και βίντεο. Από την πλευρά της, το BD-A1040 ενσωματώνει τόσο αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray, DVD και Blu-ray, όσο και αναπαραγωγή δίσκων SACD και DVD-Audio μέσω HDMI. Οι πρόσθετες εξόδους ήχου περιλαμβάνουν τόσο ψηφιακό οπτικό όσο και ψηφιακό ομοαξονικό , καθώς και ένα σύνολο αναλογικών εξόδων ήχου 2 καναλιών .

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωματωμένες επιλογές Ethernet και WiFi για εύκολη πρόσβαση σε ένα πλήθος περιεχομένων με βάση το διαδίκτυο (όπως Vudu, YouTube Leanback και πολλά άλλα.

Εκτός από το περιεχόμενο που βασίζεται στο διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων που έχετε λάβει ή αποθηκεύσετε σε φορητές συσκευές συμβατές με Miracast ή Bluetooth (όπως smartphones ή tablet) ή τοπικό οικιακό οικιακό δίκτυο μέσω DLNA , καθώς και άμεση σύνδεση συμβατές συσκευές (μονάδες flash) με τις θύρες USB μπροστά ή πίσω. Η συμβατότητα μορφής αρχείου περιλαμβάνει: AVCHD , DivX Plus® HD, H.264 , MPEG TS, MPEG-4 , VOB, AVI , ASF και WMV .

Η συνδεσιμότητα RS-232C παρέχεται επίσης για εφαρμογές ελέγχου προσαρμοσμένης εγκατάστασης. Για πρόσθετη ευκολία ελέγχου, το Yamaha BD-A1040 παρέχει επίσης πρόσβαση σε δωρεάν εφαρμογές iOS, τηλεχειριστηρίου Android.

Ωστόσο, όσο περισσότερος παίκτης από την Yamaha προσφέρει, για μένα, υπάρχουν τρεις απογοητεύσεις: το BD-A1040 δεν παρέχει αναβάθμιση 4K, ούτε διαθέτει δεύτερη έξοδο HDMI που θα ήταν χρήσιμη για σύνδεση ήχου με home-equipped home δέκτες θεάτρου που μπορεί να μην είναι συμβατοί με το 3D (όταν χρησιμοποιείτε επίσης τη συσκευή αναπαραγωγής με 3D τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα) και δεν διαθέτει σύνολο αναλογικών έξοδοι 5.1./7.1 για τη μετάδοση πολλών καναλιών PCM , DVD-Audio, και surround ήχου SACD σε παλαιότερους δέκτες οικιακού κινηματογράφου που ενδέχεται να μην έχουν εισόδους HDMI, αλλά μπορεί να παράσχουν ένα σύνολο αναλογικών εισόδων ήχου 5.1 / 7.1 καναλιών. Από την άλλη πλευρά, εάν αυτά τα χαρακτηριστικά που λείπουν δεν προκαλούν ανησυχίες, το BD-A1040 αξίζει σίγουρα υπόψη.

Η προτεινόμενη τιμή για το BD-A1040 είναι $ 449,95.

UPDATE: Ανασκόπηση - Φωτογραφίες - Δοκιμές επιδόσεων βίντεο

Για πρόσθετες προτάσεις, ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής Blu-ray Disc Player