Πώς να ρυθμίσετε το Push Gmail στο iPhone

01 από 05

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας

Πιστοποίηση εικόνας: Η κορυφή

Το Push Gmail για το iPhone σάς επιτρέπει να λαμβάνετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχονται στο iPhone σας πιο γρήγορα. Αλλά το χαρακτηριστικό δεν είναι ενσωματωμένο στο iPhone? πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Google Sync για να το αποκτήσετε. Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός που εξηγεί ακριβώς πώς να το ρυθμίσετε.

Πριν ξεκινήσετε να προσθέτετε το Google Sync στο iPhone σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone χρησιμοποιώντας το iTunes. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB και ανοίξτε το iTunes.

Για να εκτελέσετε το Google Sync, πρέπει να εκτελείτε έκδοση 3.0 ή νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iPhone. (Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση του τηλεφώνου σας μεταβαίνοντας σε Ρυθμίσεις, στη συνέχεια Γενικά, στη συνέχεια Σχετικά και έπειτα Έκδοση.) Εάν δεν εκτελείτε ήδη την έκδοση 3.0 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να την ενημερώσετε όσο το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο στο iTunes.

02 του 05

Προσθέστε νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στο iPhone σας, ανοίξτε το μενού "Ρυθμίσεις". Όταν βρίσκεστε εκεί, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε "Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγια".

Στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας, θα δείτε την επιλογή "Προσθήκη λογαριασμού ..." Επιλέξτε το.

Στην επόμενη σελίδα εμφανίζεται μια λίστα τύπων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιλέξτε "Microsoft Exchange".

Σημείωση: Το iPhone υποστηρίζει μόνο ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Microsoft Exchange, οπότε αν το χρησιμοποιείτε ήδη για άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως εταιρικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook), δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το Google Sync.

03 του 05

Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Gmail

Στο πεδίο "Email", πληκτρολογήστε την πλήρη διεύθυνση Gmail.

Αφήστε κενό το πεδίο "Τομέας".

Στο πεδίο "Όνομα χρήστη", πληκτρολογήστε ξανά την πλήρη διεύθυνση Gmail.

Στο πεδίο "Κωδικός πρόσβασης", πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας.

Το πεδίο "Περιγραφή" μπορεί να λέει "Ανταλλαγή" ή μπορεί να συμπληρωθεί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. μπορείτε να το αλλάξετε σε κάτι άλλο, αν θέλετε. (Αυτό είναι το όνομα που θα χρησιμοποιήσετε για την αναγνώριση αυτού του λογαριασμού όταν αποκτάτε πρόσβαση στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του iPhone.)

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη ρυθμίσει το iPhone σας για έλεγχο αυτού του λογαριασμού Gmail (χωρίς τη χρήση του Google Sync), δημιουργείτε ένα διπλό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να διαγράψετε τον άλλο λογαριασμό πριν ή μετά την προσθήκη αυτού, καθώς δεν χρειάζεστε δύο εκδόσεις της ίδιας ρύθμισης λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό σας.

Πατήστε "Επόμενο".

Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα με το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του πιστοποιητικού". Αν το κάνετε, πατήστε "Αποδοχή".

Ένα νέο πεδίο, που ονομάζεται "Server", θα εμφανιστεί στην οθόνη. Εισαγάγετε m.google.com.

Πατήστε "Επόμενο".

04 του 05

Επιλέξτε Λογαριασμοί για συγχρονισμό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Sync για να συγχρονίσετε το Mail, τις επαφές και τα ημερολόγιά σας στο iPhone σας. Επιλέξτε ποιες από αυτές θέλετε να συγχρονίσετε σε αυτήν τη σελίδα.

Αν επιλέξετε να συγχρονίσετε τις επαφές και τα ημερολόγιά σας, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα. Ρωτάει: "Τι θα θέλατε να κάνετε με τις υπάρχουσες τοπικές επαφές στο iPhone σας".

Για να αποφύγετε να διαγράψετε τις υπάρχουσες επαφές σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει "Keep on My iPhone".

Θα δείτε μια προειδοποίηση ότι ενδέχεται να δείτε διπλές επαφές. Αλλά, και πάλι, αν θέλετε να αποφύγετε τη διαγραφή όλων των επαφών σας, αυτή είναι η μόνη σας επιλογή.

05 του 05

Βεβαιωθείτε ότι το Pure Push είναι ενεργοποιημένο στο iPhone σας

Χρειάζεστε τη δυνατότητα Push που είναι ενεργοποιημένη στο iPhone σας για να χρησιμοποιήσετε το Google Sync για να το εκμεταλλευτείτε πλήρως. Βεβαιωθείτε ότι το Push είναι ενεργοποιημένο πατώντας "Ρυθμίσεις" και στη συνέχεια επιλέγοντας "Mail, Contacts, Calendars". Αν το κουμπί Push δεν είναι ενεργοποιημένο, ενεργοποιήστε το τώρα.

Ο νέος σας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αρχίσει να συγχρονίζεται αυτόματα και θα πρέπει να παρατηρήσετε την άμεση παράδοση μηνυμάτων κατά την άφιξή τους.

Απολαμβάνω!