Γυρίστε μια φωτογραφία σε ένα πορτρέτο Vector Inspired Nagel

01 από 03

Βάλτε ένα γύρο Retro 80s σε μια φωτογραφία

Αυτό είμαι εγώ σε ένα πορτρέτο εμπνευσμένο από το Nagel. Η Jacci Howard Bear

Είχα μια αφίσα Patrick Nagel στον τοίχο του condo μου πίσω στη δεκαετία του '80. Αν το όνομα δεν είναι εξοικειωμένο, το ύφος αφίσας πιθανώς είναι (ειδικά αν ήσαστε έφηβος ή μεγαλύτερος στη δεκαετία του '80). Διάσημο για τις μινιμαλιστικές, στυλιζαρισμένες γυναίκες, το έργο του μιμείται συχνά ακόμα και σήμερα.

Μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του στυλ εικονογράφησης του Nagel για τις σαγηνευτικές του γυναίκες (και τους άνδρες):

"Η γυναίκα του Nagel είναι περίπλοκη - η οποία είναι το κλειδί της υποσυνείδητης έκκλησής της." Θέλει την προσοχή, μερικές φορές φλογερές, αλλά παραμένει μακρινή.

Παρόλο που θα μπορούσατε να αναδημιουργήσετε το βλέμμα του με φιγούρες που σχεδιάσατε, για κάποιους ίσως είναι ευκολότερο και επιθυμητό να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας ή κάποιου άλλου προσώπου και να το μετατρέψετε σε εικόνα Nagel.

Στις επόμενες δύο σελίδες θα διερευνήσουμε μερικές από τις τεχνικές για την αναδημιουργία αυτού του μινιμαλιστικού στυλ από τις πραγματικές φωτογραφίες.

Και τι θα κάνετε με τα έργα τέχνης σας; Μερικές ιδέες:

02 του 03

Πώς να Vectorize μια φωτογραφία με μια Nagel-εμπνευσμένη ματιά

Εδώ είναι τα βασικά βήματα για τη μετατροπή μιας φωτογραφίας σε κομμάτι μινιμαλιστικής τέχνης. Η Jacci Howard Bear

Μια φωτογραφία περιέχει πολλές πληροφορίες. Αλλά για αυτό το μινιμαλιστικό στυλ θα το πετάξετε. Και παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή εικόνας όπως το Photoshop, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε λογισμικό απεικόνισης όπως το Adobe Illustrator. Vector art είναι ο τρόπος να πάει.

Τα βασικά:

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιείτε, τα στρώματα διευκολύνουν τη δημιουργία, την τελειοποίηση και την δοκιμή εναλλακτικών εκδόσεων του έργου σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το σχέδιο διανυσμάτων, μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σημεία αγκύρωσης , τις λαβές ελέγχου και τα εργαλεία με στυλό (όπως στο Photoshop και το Illustrator ).

Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία. Μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε:

Αν θέλετε μια πιο τυποποιημένη εμφάνιση, ίσως θέλετε να επανασχεδιάσετε τα μάτια και το στόμα, έτσι ώστε να έχουν πιο τέλεια μορφή. Εξαρτάται από το πόσο θέλετε η τελική εικόνα να μοιάζει με το αρχικό θέμα. Στα παραδείγματα μέσα σε αυτό το σεμινάριο προσπάθησα να διατηρήσω τα βασικά πρόσωπα αναγνωρίσιμα ως αρχικά θέματα.

Ξεκινήστε με μπλοκ στερεών χρωμάτων, αλλά στη συνέχεια πειραματιστείτε με βαθμίδες γεμίζει για ίριδες, χείλη, ρούχα ή σκιές. Ωστόσο, για να κρατήσετε με το πνεύμα της εμφάνισης Nagel, μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά φανταχτερά εφέ.

Στην επόμενη σελίδα θα σας δείξω κάποιες παραλλαγές και ιδέες για τις στυλιζαρισμένες φωτογραφίες σας. Παρακάτω, θα βρείτε μαθήματα που θα περιηγηθούν σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη δημιουργία αυτής της εμφάνισης.

Cheryl Graham: Δημιουργήστε ένα δίσκο βινυλίου και εξώφυλλο άλμπουμ των 80s

Αυτό είναι το σεμινάριο που χρησιμοποίησα αρχικά για να δημιουργήσω το πρώτο έργο μου σαν το Nagel. Περάστε από το μέρος του δίσκου βινυλίου, εάν το επιθυμείτε, στο Μέρος ΙΙ. Δείτε πώς ο συγγραφέας παίρνει μια φωτογραφία και του δίνει τη θεραπεία Nagel, κάπως θυμίζοντας μια εξώφυλλο άλμπουμ Duran Duran (Ρίο) που δημιουργήθηκε από τον Patrick Nagel. Στο τέλος, έχω την τάση να δουλεύω τόσο με τα εργαλεία μολύβι και στυλό.

"Το έργο του Νάγκελ είναι απατηλά απλό και ασταθές, αλλά μόλις προσπαθήσετε να αντιγράψετε το στυλ του, εκτιμάτε πλήρως την αυθεντικότητα της επικοινωνίας τόσο πολύ με πολύ λίγα", λέει η παλιά παροιμία "Λιγότερο είναι περισσότερο", αλλά με το Illustrator είναι εύκολο για να διαγράψετε και να βελτιώσετε τα αντικείμενα μέχρι να το κάνετε σωστά. "

Melissa Evans: Vector Art με το Photoshop

Ενώ αυτό δεν είναι ακριβώς το στυλ Nagel, η διαδικασία μπορεί να προσαρμοστεί απλά εξαλείφοντας μεγάλο μέρος των λεπτομερειών και παίζοντας με τα χρώματα. Εάν προτιμάτε να εργάζεστε στο Photoshop, δοκιμάστε αυτό το σεμινάριο.

"... η τέχνη του διάνυσμα χρειάζεται πολύ χρόνο και υπομονή, ειδικά αν θέλετε να δημιουργήσετε εξαιρετική τέχνη".

Mouseness: Θα μετατρέψω τη φωτογραφία σας σε έκδοση μου για pop art τέχνη του Patrick Nagel για $ 5

Αν προτιμάτε να το κάνει κάποιος άλλος, η τιμή ακούγεται καλή. Σημειώστε ότι δεν έχω καμία σύνδεση ή εμπειρία με αυτόν τον καλλιτέχνη, αλλά ελέγξτε τις εικόνες στη σελίδα.

03 του 03

Στυλιζαρισμένο, ελάχιστο έργο τέχνης 3 τρόποι

Την ίδια αρχική φωτογραφία, τρεις τρόπους. Η Jacci Howard Bear

Αν σας αρέσει η εμφάνιση Nagel, αλλά θέλετε κάτι με πιο ρεαλιστικά χρώματα, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Απλά φροντίστε να αλλάξετε τα χρώματα των σκιών και άλλων λεπτομερειών, αν είναι απαραίτητο, για να εμφανίσετε διαφορετικά χρώματα φόντου.

Στο τρίο σε αυτή τη σελίδα θα δείτε μαύρα μαλλιά και δύο εκδοχές σκούρου ξανθό / ανοιχτό καφέ μαλλιά. Το χρώμα του δέρματος αλλάζει στην τρίτη εικόνα.

Ένας άλλος τρόπος να διασκεδάσετε με αυτά τα είδη φωτογραφιών είναι να παίξετε με φόντο και αξεσουάρ. Παρατηρήστε ότι το θέμα φέρει γυαλιά σε αυτές τις εικόνες και στο δικό μου πορτρέτο στη σελίδα 1. Αλλά τα απλά παλιά γυαλιά είναι βαρετά (Ωστόσο, συχνά είναι πιο εύκολο να εργαστείτε με το να τραβήξετε τα μάτια). Προστέθηκα τις πενταπλήρες που φαίνονται μέσα από τα γυαλιά μου και τα zig zigs στην εικόνα αυτής της σελίδας.

Αν το θέμα σας φοράει σκουλαρίκια (ή ακόμα και αν δεν είναι) διασκεδάστε με αυτά. Δημιουργήστε υπερβολικές στεφάνες ή μανταλάκια. Προσθέστε βραχιόλια βραχιόλια, κολιέ ή ακόμα και κασκόλ ή καπέλο όπου δεν υπήρχαν.

Όταν αλλάζετε τα χρώματα μην ξεχάσετε να τα δοκιμάσετε σε διαφορετικά μοτίβα και χρώματα φόντου . Συχνά μαύρο ή άσπρο είναι μόνο που χρειάζεστε.

Εκτός από την κατάρτιση των απαραίτητων σχημάτων πάνω από τη φωτογραφία αναφοράς σας, για ορισμένες εικόνες μπορεί να έχετε αποδεκτά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας αυτόματο ίχνος ή Live Trace . Δοκιμάστε το με εικόνες υψηλής αντίθεσης για να δώσετε τουλάχιστον ένα σημείο εκκίνησης για την εργασία σας.

Διασκεδάστε και μην πιάσετε υπερβολικά την αναπαραγωγή των εικόνων από τη συλλογή του Patrick Nagel - αλλά σίγουρα περιηγηθείτε στις εικόνες για ιδέες και έμπνευση.

BONUS : Με την ελαχιστοποίηση των λεπτομερειών θα ανακαλύψετε αναπόφευκτα ότι αυτό το στυλ παρέχει ένα άμεσο facelift για τα θέματά σας. Οι ρυτίδες εξαφανίζονται μαγικά! Ο καθένας εμφανίζεται νεότερος και περισσότερο Photoshopped. Είναι μια εικόνα, πηγαίνετε μαζί του.

Όπως η ιδέα για πιο τέλεια επιδερμίδα και λιγότερες ρυτίδες, αλλά θέλετε να κρατήσετε την εικόνα σας ως ρεαλιστική φωτογραφία; Αυτές οι διορθώσεις γρήγορης φωτογραφίας διορθώνουν τα κόκκινα μάτια, ανεβάζουν τις υποεκθέσεις, λεύκανουν τα δόντια, κρύβουν τις κηλίδες και απλά σας κάνουν να φαίνεστε καλύτερα και νεότεροι.