Μια λίστα με τα μέρη για να βρείτε δωρεάν Sony PSP Downloads

Τοποθεσίες για να βρείτε δωρεάν περιεχόμενο για το Sony PlayStation Portable

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα μέρη για να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές Sony PSP . Το PSP είναι μια μικρή προσωπική συσκευή ψυχαγωγίας με δυνατότητα δικτύου που παρέχει ενσωματωμένο Wi-Fi για τη λήψη εφαρμογών, μουσικής, βίντεο και άλλου είδους περιεχομένου

Δεν είναι εύκολο να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια PSP. Πολλοί από αυτούς είναι τόσο παλιοί που οι σύνδεσμοι λήψης δεν λειτουργούν πλέον. Αν θέλετε περισσότερες λήψεις PSP από αξιόπιστη πηγή, ανατρέξτε στο επίσημο Sony PlayStation Store όπου μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια PSP.

Συμβουλή: Οι περισσότερες από τις εφαρμογές PSP που βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους απαιτούν το PSP να χρησιμοποιεί λογισμικό homebrew . Για να λάβετε αυτές τις λήψεις στο PSP σας, αντιγράψτε τη λήψη απευθείας στον κατάλληλο φάκελο του PSP. δείτε αυτές τις οδηγίες για βοήθεια βήμα προς βήμα.

Πού να βρείτε δωρεάν downloads PSP App

Για αρχάριους, ελέγξτε τις Cool Homebrews για τη λίστα PSP για τις δικές μας επιλογές στις καλύτερες εφαρμογές homebrew.

Σημείωση: Ορισμένες από αυτές τις λήψεις PSP ενδέχεται να βρίσκονται σε αρχείο όπως ένα αρχείο ZIP ή RAR και έτσι μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων όπως το 7-Zip.

Σημείωση: Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές PSP στον υπολογιστή σας; Υπάρχουν πολλοί εξομοιωτές του PSP που μπορούν να το κάνουν αυτό, συμπεριλαμβανομένου του ελεύθερου και ανοικτού κώδικα PPSSPP.