Κορυφαίοι ασύρματοι δρομολογητές / πύλες VoIP

Η τεχνολογία VoIP (Voice over IP) υποστηρίζει ψηφιακή οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία σε δίκτυα μεγάλων αποστάσεων, όπως το Διαδίκτυο. Η σύνδεση των τηλεφώνων με VoIP απαιτεί συνήθως προσαρμογέα υλικού συνδεδεμένο με τον οικιακό σύνδεσμο Internet. Αυτοί οι προσαρμογείς μπορούν να αγοραστούν και να εγκατασταθούν χωριστά. Ωστόσο, ως εναλλακτική λύση στη διατήρηση ενός άλλου gadget στο σπίτι, οι δρομολογητές VoIP (που ονομάζονται επίσης gateways VoIP) διαθέτουν ενσωματωμένους προσαρμογείς τηλεφωνικών τερματικών πέρα ​​από τις συνήθεις λειτουργίες ασύρματης δικτύωσης.

01 από 04

Linksys WRTP54G

Αμαζόνα
Αυτός ο ασύρματος δρομολογητής Linksys 54 Mbps 802.11g περιέχει δύο τυπικές υποδοχές τηλεφώνου για σύνδεση με την υπηρεσία VoIP Vonage. Η Linksys προσφέρει την 1ετή περιορισμένη εγγύηση για αυτό το προϊόν.

02 από 04

Netgear WGR826V

Αμαζόνα
Το WGR826V του Netgear είναι ασύρματο δρομολογητή 542 Mbps 802.11g που υποστηρίζει προτεραιότητα VoIP, πράγμα που σημαίνει ότι η ροή δεδομένων στο Διαδίκτυο που περνά μέσα από το δρομολογητή δεν θα διαταράξει την ποιότητα της εξυπηρέτησης κλήσεων. Το WGR826V διαθέτει δύο υποδοχές τηλεφώνου και περιλαμβάνει επίσης προηγμένη τεχνολογία τείχους προστασίας και ισχυρή υποστήριξη κρυπτογράφησης WPA. Η Netgear σχεδίασε αυτό το προϊόν ειδικά για χρήση με την υπηρεσία VoIP του AT & T CallVantage. Περισσότερο "

03 του 04

D-Link DVG-G1402S

Αμαζόνα
Με το DVG-G1402S, η D-Link προσφέρει την ίδια υποστήριξη 54 Mbps 802.11g, δύο τηλεφωνικές υποδοχές και ως ανταγωνιστές VoIP "ποιότητα εξυπηρέτησης". Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα προϊόντα πύλης VoIP, ωστόσο, το DVG-G1402S δεν περιορίζεται στη συνεργασία με έναν πάροχο υπηρεσιών. Αντίθετα, υποστηρίζει οποιαδήποτε υπηρεσία που ακολουθεί το πρότυπο πύλης SIP VoIP. Αυτό το προϊόν μπορεί επιπλέον να αγοραστεί ως δέσμη με ευρυζωνικές τηλεφωνικές υπηρεσίες όπως το Lingo. Η D-Link παρέχει την 1ετή εγγύηση για το DVG-G1402S.

04 του 04

Draytek Vigor 2110Vn

Αμαζόνα

Δημοφιλή στην Ευρώπη και την Αυστραλία, τα οικιακά προϊόντα VoIP δρομολογητή / πύλης από την Draytek προσφέρουν προηγμένη τεχνολογία τείχους προστασίας και υποστήριξη κυψελών κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς, πέραν της τυπικής ευρυζωνικής σύνδεσης. Το Vigor 2110Vn υποστηρίζει 802.11n και μία τυπική υποδοχή τηλεφώνου, ενώ τα μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας της Draytek υποστηρίζουν δύο τηλεφωνικές υποδοχές για WLAN business class.