Πώς να ενημερώσετε τους χάρτες Garmin όλων των τύπων

Ενημερώστε τους χάρτες Garmin και τα λειτουργικά συστήματα online

Η ενημέρωση των χαρτών Garmin έγινε ευκολότερη τα τελευταία χρόνια, καθώς η εταιρεία έχει βελτιώσει τις διαδικασίες ενημέρωσης χαρτών και σημεία πρόσβασης. Ωστόσο, η ενημέρωση των χαρτών έχει γίνει πιο περίπλοκη, καθώς χρησιμοποιούμε περισσότερες συσκευές για περισσότερες δραστηριότητες και έχουμε πρόσβαση σε ενημερώσεις στο διαδίκτυο.

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή στις ενημερώσεις χάρτη είναι ότι περισσότερες από αυτές είναι δωρεάν. Η Garmin και άλλοι κατασκευαστές GPS έχουν μετατραπεί σε ένα σημαντικό τρόπο για να απελευθερώσουν ενημερώσεις χάρτη ζωής ζωής προϊόντος για μια σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών και γκολφ GPS. Αλλά για πολλές επιλογές χάρτη, ειδικά διεθνείς χάρτες δρόμων πέρα ​​από αυτές που αγοράσατε με τη μονάδα σας, θα πρέπει να πληρώσετε.

Δωρεάν ενημερώσεις του Garmin Map

Εάν έχετε αγοράσει μία από τις πολλές μονάδες GPS της Garmin που προσφέρουν δωρεάν ενημερώσεις χαρτών, θα επιλέξετε αυτή τη σελίδα ενημέρωσης χάρτη, η οποία θα σας ζητήσει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα ενημέρωσης χάρτη Garmin Express, εάν δεν το έχετε ήδη εγκαταστήσει. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εκτελέσετε το Garmin Express στο μηχάνημά σας. Περισσότερα σχετικά με αυτό.

Αγοράστε Χάρτες Οδού

αν δεν έχετε διαθέσιμες δωρεάν ενημερώσεις καρτών για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, αγοράστε τις ενημερώσεις χάρτη του Garmin street εδώ. Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα χαρτών δρόμου ως λήψεις ή ως ενημερώσεις κάρτας SD. Προτιμώ πραγματικά ενημερώσεις καρτών SD για την απλότητα και την ευκολία χρήσης τους.

Χάρτες γκολφ Garmin

Οι συσκευές γκολφ της Garmin έρχονται με δωρεάν ενημερώσεις διάρκειας ζωής, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 15.000 μαθήματα σε όλο τον κόσμο. Η Garmin πρωτοστάτησε σε δωρεάν ενημερώσεις μαθημάτων (οι εταιρείες χρησιμοποιούνταν για να χρεώνουν σημαντικά ετήσια τέλη γι 'αυτό).

Garmin Maps για ποδηλασία

Οι χάρτες για ποδηλασία περιλαμβάνουν χάρτες δρόμων και χάρτες topo για εκπαίδευση, περιοδεία ή μετακίνηση. Αυτός είναι ο πόρος σας για όλα αυτά.

Χάρτες για εξωτερικό GPS

Οι φορητές συσκευές GPS είναι εξαιρετικοί σύντροφοι για πεζοπορία, ψάρεμα, κυνήγι και πολλά άλλα. Αυτές οι εξωτερικές ενημερώσεις χάρτη σας δίνουν τη δυνατότητα πλοήγησης με τις πιο πρόσφατες και πιο ακριβείς πληροφορίες.

Ναυτικοί χάρτες

Πολλά boaters εξαρτώνται από τα γραφήματα Garmin για τα πάντα, από τις λίμνες μέχρι τον ανοιχτό ωκεανό. Αυτοί οι θαλάσσιοι χάρτες, συμπεριλαμβανομένων των BluChart, LakeVu και των μεγάλων λιμνών, θα σας κρατήσουν μακριά από τα βράχια.

Αεροπορία και αεροηλεκτρονική

Η αεροπορία είναι ένα ξεχωριστό και εξαιρετικά ρυθμισμένο μέρος των προσφορών της βάσης δεδομένων της Garmin. Η τοποθεσία Fly Garmin χρησιμεύει ως κεντρικός πόρος για να παραμείνετε στην κορυφή των τελευταίων πληροφοριών και να διατηρείτε τα δεδομένα σας σε ισχύ.

Λήψη και εγκατάσταση του Garmin Express

Η εφαρμογή Garmin Express είναι το κλειδί για την ενημέρωση χαρτών για πολλές συσκευές. Το Garmin Express σάς επιτρέπει να ενημερώνετε τους χάρτες σας, να ανεβάζετε δραστηριότητες στο Garmin Connect, να ενημερώνετε τους χάρτες γηπέδων γκολφ και να καταχωρείτε τα προϊόντα σας. Απλά συνδέστε τη συσκευή σας Garmin μέσω της θύρας USB, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Express για Mac ή Windows και ανοίξτε την εφαρμογή. Express θα πρέπει να εντοπίσει αυτόματα τη συσκευή σας και να δείξει ότι είναι συνδεδεμένη. Η εφαρμογή θα σας δώσει τις επιλογές ενημέρωσης του λογισμικού ή των χαρτών σας ή συγχρονισμού των δεδομένων σας.

Αυτός είναι ένας πολύ βολικός τρόπος για να διατηρείτε τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε τις συσκευές γυμναστικής και γκολφ απευθείας στο Garmin Connect όταν είστε συνδεδεμένοι σε αυτή την υπηρεσία. Εάν ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, αφού η Express σας ενημερώσει ότι η ενημέρωση έχει ολοκληρωθεί, αποσυνδέστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την για να την ξεκινήσετε ξανά και να ενεργοποιήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα. Η συσκευή σας θα σας προτρέψει καθώς ακολουθεί τη διαδικασία ενημέρωσης. Οι συσκευές σας θα διατηρούν συνήθως τις προσωπικές σας ρυθμίσεις μετά από οποιαδήποτε ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος ή του χάρτη.