Πώς να διορθώσετε το Advrcntr2.dll Λείπει λάθη

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Advrcntr2.dll στο Nero

Advrcntr2.dll σφάλματα, το πιο συχνά το "Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί το αρχείο advrcntr2.dll, το οποίο δεν βρέθηκε σε αυτό το σύστημα." σφάλμα, προκαλούνται όταν, για οποιοδήποτε λόγο, το αρχείο advrcntr2.dll διαγραφεί ή μετακινηθεί από τη σωστή θέση του.

Το αρχείο advrcntr2.dll μπορεί να πάει "λείπει" επειδή διαγράφηκε κατά λάθος από το φάκελο επειδή ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς ή άλλο πρόγραμμα ασφαλείας κατά λάθος κατάργησε το σκεπτικό ότι ήταν απειλή για την ασφάλεια ή λόγω προβλήματος κατά την τελευταία αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση του Nero.

Τα σφάλματα Advrcntr2.dll ενδέχεται να εμφανίζονται με διάφορους τρόπους ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκαν. Εδώ είναι τα πιο κοινά λάθη advrcntr2.dll που βλέπουν οι άνθρωποι, με το πρώτο να είναι το πιο συνηθισμένο:

Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί το αρχείο advrcntr2.dll, το οποίο δεν βρέθηκε σε αυτό το σύστημα. Το αρχείο advrcntr2.dll δεν βρέθηκε ADVRCNTR2.DLL MISSING

Τα περισσότερα λάθη advrcntr2.dll "δεν βρέθηκαν" οφείλονται σε προβλήματα με το πρόγραμμα Nero CD και DVD. Το αρχείο DLL advrcntr2.dll είναι ένα αρχείο το οποίο πρέπει να υπάρχει στον σωστό φάκελο για το Nero να εγγράφει CD ή DVD.

Το μήνυμα σφάλματος advrcntr2.dll πιθανότατα ισχύει μόνο για το Nero έκδοση 7, αλλά ενδέχεται να συσχετιστεί και με άλλες εκδόσεις και θα μπορούσε να δει σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα της Microsoft με το οποίο είναι συμβατό το Nero.

Τα σφάλματα Advrcntr2.dll ενδέχεται επίσης να εμφανίζονται σε υπολογιστές χωρίς εγκατεστημένο το Nero, εάν ο υπολογιστής είναι μολυσμένος με συγκεκριμένα είδη ιών ή άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Πώς να διορθώσετε τα λάθη Advrcntr2.dll

Σημαντική σημείωση: Σε καμία περίπτωση μην κατεβάσετε το αρχείο DLL advrcntr2.dll από οποιαδήποτε "τοποθεσία λήψης αρχείων DLL". Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που η λήψη των αρχείων DLL από αυτές τις τοποθεσίες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα .

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη κατεβάσει το advrcntr2.dll από έναν από αυτούς τους δικτυακούς τόπους λήψης DLL, αφαιρέστε το από όπου και αν το αντιγράψατε και συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . Το σφάλμα advrcntr2.dll μπορεί να είναι χαλαρό και μια απλή επανεκκίνηση θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει πλήρως.
  2. Καταγράψτε τον σειριακό αριθμό της συγκεκριμένης εγκατάστασης του Nero. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται από τον Nero στη σελίδα του Κέντρου Αναβάθμισης. Μόλις εκεί, κάντε κλικ στην επιλογή Ανάγκη για να βρείτε τον αύξοντα αριθμό; και ακολουθήστε μια από τις μεθόδους τους.
    1. Συμβουλή: Δεν μπορείτε να βρείτε τον αριθμό σειράς Nero χρησιμοποιώντας τις οδηγίες του Nero; Ένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιού προϊόντος θα μπορούσε να βοηθήσει.
  3. Καταργήστε την εγκατάσταση του Nero από τον υπολογιστή σας.
    1. Σημείωση: Μπορείτε να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Uninstall Nero στην ομάδα προγραμμάτων Nero (εάν είναι διαθέσιμη) ή μέσω της εφαρμογής " Προγράμματα και δυνατότητες" ή " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" στον Πίνακα Ελέγχου . Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο απεγκατάστασης .
  4. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
  5. Κάντε λήψη του βοηθητικού προγράμματος Nero General CleanTool : [ Σύνδεση άμεσης λήψης ]. Εξαγάγετε και, στη συνέχεια, εκτελέστε αυτό το δωρεάν πρόγραμμα από το Nero. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα θα διασφαλίσει ότι το Nero αφαιρείται 100% από τον υπολογιστή σας.
    1. Συμβουλή: Αυτό το αρχείο βρίσκεται στη μορφή ZIP . Αποσυμπιέστε το από τα Windows ή χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό αρχείο αποσυμπίεσης όπως το 7-Zip.
    2. Σημείωση: Το Nero General CleanTool είναι εγγυημένο ότι λειτουργεί μόνο μέσω του Nero 9. Οι νεότερες εκδόσεις του Nero θα πρέπει να απεγκατασταθούν πιο ολοκληρωμένα μέσω της τυπικής μεθόδου απεγκατάστασης στο Βήμα 3, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το CleanTool αν θέλετε.
  1. Επανεκκινήστε ξανά τον υπολογιστή σας, μόνο για να είστε ασφαλείς.
  2. Επανεγκαταστήστε το Nero από τον αρχικό δίσκο εγκατάστασης ή από το αρχείο που έχετε κατεβάσει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το βήμα θα πρέπει να επαναφέρετε το αρχείο advrcntr2.dll.
  3. Εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση στο πρόγραμμα Nero εάν υπάρχει διαθέσιμη. Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα στην αρχική έκδοση του Nero που προκάλεσε το σφάλμα advrcntr2.dll που έχετε δει.
  4. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας ... ξανά.
  5. Εκτελέστε μια ανίχνευση ιών / κακόβουλης λειτουργίας ολόκληρου του συστήματός σας, εάν τα βήματα επανεγκατάστασης του Nero δεν επιλύσουν το ζήτημά σας. Ορισμένα ζητήματα advrcntr2.dll σχετίζονται στην πραγματικότητα με εχθρικά προγράμματα που μεταμφιέζονται ως αρχείο advrcntr2.dll.
    1. Σημείωση: Το αρχείο advrcntr2.dll πρέπει να βρίσκεται στο φάκελο C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib . Εάν βρείτε το αρχείο advrcntr2.dll στο φάκελο C: \ Windows ή C: \ Windows \ System32 , πιθανόν να μην είναι το νόμιμο αρχείο advrcntr2.dll του Nero.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Να είστε βέβαιος να μου ενημερώσετε το ακριβές μήνυμα λάθους advrcntr2.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.