Πώς να καθορίσει τον κώδικα σφάλματος CD Ripping C00D10D2

Μια γρήγορη επιδιόρθωση για το μήνυμα σφάλματος C00D10D2

Το Windows Media Player 11 υπήρξε για λίγο, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού που χρησιμοποιούν ορισμένοι υπολογιστές με Windows για ήχο και βίντεο. Περιλήφθηκε στα Windows Vista και είναι διαθέσιμο ως λήψη για τα Windows XP. Ακολούθησε το Windows Media Player 12, το οποίο εισήχθη στα Windows 7.

Ένα δημοφιλές πλεονέκτημα του Windows Media Player 11 ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιγραφή CD στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή για την εγγραφή CD ή DVD.

Αν προσπαθήσατε πρόσφατα να αντιγράψετε τα CD ήχου σε μορφή ψηφιακής μουσικής και να δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος αντιγραφής-C00D10D2-δοκιμάστε αυτά τα βήματα για μια γρήγορη λύση.

Μια γρήγορη επιδιόρθωση για το μήνυμα σφάλματος C00D10D2

  1. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές του Windows Media Player, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Εργαλεία στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Επιλογές .
  2. Στην οθόνη Επιλογές, κάντε κλικ στην καρτέλα Συσκευές για να δείτε μια λίστα συσκευών υλικού συνδεδεμένες στο σύστημά σας. Κάντε αριστερό κλικ στη μονάδα CD / DVD που χρησιμοποιείτε για την αντιγραφή των CD ήχου. Κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες για την επόμενη οθόνη.
  3. Στην οθόνη Ιδιότητες για την επιλεγμένη μονάδα δίσκου, βεβαιωθείτε ότι η ψηφιακή ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη τόσο για τις ενότητες Αναπαραγωγή όσο και για την αντιγραφή . Στην ίδια οθόνη, βεβαιωθείτε επίσης ότι το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή Χρήση διόρθωσης σφάλματος έχει οριστεί.
  4. Για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή και έπειτα στο κουμπί OK . Για να βγείτε από την οθόνη Επιλογές, κάντε κλικ στο κουμπί OK μία ακόμη φορά.

Ένα ακόμα Fix

Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, δοκιμάστε το εξής:

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Εργαλεία στην κορυφή της οθόνης του Windows Media Player.
  2. Επιλέξτε Επιλογές .
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Rip Music και αλλάξτε τη μορφή ήχου rip σε Windows Media Audio . Αυτό μερικές φορές θεραπεύει το σφάλμα αντιγραφής CD.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και στη συνέχεια στο OK .