Διεθνείς αριθμοί τηλεφώνου χωρίς χρέωση

Διεθνείς αριθμοί δωρεάν κλήσης σε 75 χώρες και 300 πόλεις

Το TollFreeForwarding.com είναι μια διεθνής τηλεφωνική υπηρεσία που παρέχει εικονικούς αριθμούς χωρίς χρέωση και πόλεων σε περισσότερες από 75 χώρες, καθώς και διεθνή προώθηση κλήσεων. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία μπορούν να αποδείξουν την παρουσία τους σε οποιαδήποτε δεδομένη τοποθεσία, χωρίς το τούβλο και το κονίαμα. Το κύριο κοινό-στόχος τους είναι οι επιχειρήσεις που επιδιώκουν τη διεθνή ανάπτυξη, ωστόσο υπάρχουν πολλές πιθανές χρήσεις για τις υπηρεσίες της tollfreeforwarding.com. Μερικοί από τους πελάτες περιλαμβάνουν αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικές εταιρείες, φαρμακευτικές εταιρείες, τηλεφωνικά κέντρα, εταιρείες κτηματομεσιτικών, εμπορικές επιχειρήσεις και ακόμη και διεθνείς ταξιδιώτες.

Το κόστος

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο των επιλεγμένων αριθμών τηλεφώνου. Για έναν αριθμό χωρίς χρέωση ΗΠΑ που προωθεί σε οποιαδήποτε αμερικανική τηλεφωνική γραμμή, το τέλος είναι περίπου 10,00 δολάρια το μήνα, το οποίο περιλαμβάνει 127 λεπτά χρόνου ομιλίας. Τα επιπλέον λεπτά χρεώνονται στα 7,9 λεπτά / λεπτό.

Ένα βρετανικό τηλεφωνικό αριθμό, για παράδειγμα, που προωθεί σε λογαριασμούς τηλεφωνικής γραμμής στις ΗΠΑ περίπου στις 19.00 / μήνα, το οποίο περιλαμβάνει 112 λεπτά χρόνου κλήσης και επιπλέον λεπτά με κόστος 16.9c / λεπτό. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να προσφέρει εξατομικευμένες εταιρικές τιμές.

Πριν από την υιοθέτηση της υπηρεσίας, μπορείτε να το δοκιμάσετε για 10 ημέρες, με $ 10 πίστωση να δοθεί δωρεάν για τις δοκιμές.

Το μήκος της σύμβασης είναι μηνιαίο, χωρίς προμήθεια εγκατάστασης και ακύρωσης. Οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους, τέλη πρόσβασης και προσαυξήσεις.

Χαρακτηριστικά

Εκτός από την προώθηση κλήσεων, το φωνητικό ταχυδρομείο και το φαξ, τα άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην υπηρεσία είναι: αυτόματος συνοδός, με αυτόματα χαιρετισμούς και αυτόματη προώθηση; δρομολόγηση της ημέρας της ημέρας, η οποία μπορεί να δρομολογήσει βάση κλήσεων στο χρόνο. διαδοχική / ταυτόχρονη κλήση. διεθνείς τόνους ringback . ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου. και παράδοση σε οποιαδήποτε διεύθυνση VoIP ή SIP. Το σύστημα διαβιβάζει πρώτα τις εισερχόμενες κλήσεις στον εξυπηρετητή VoIP και αμέσως πέφτει στον αριθμό PSTN αν το SIP αποτύχει για οποιονδήποτε λόγο. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται Find Me Follow Me.

Προσφέρουν επίσης ένα εικονικό PBX. Ο αριθμός των γραμματοκιβωτίων για τον τηλεφωνητή και ο αριθμός των επεκτάσεων είναι απεριόριστος με έναν αριθμό.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η υπηρεσία προσφέρει αριθμούς σε περισσότερες από 75 χώρες (300+ πόλεις) και ειδικεύεται στη διεθνή προώθηση κλήσεων.

Έχοντας σε μια τοποθεσία έναν αριθμό χωρίς χρέωση που συνδέεται με το τηλέφωνό σας (σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου), οι άνθρωποι που σας καλούν από αυτήν την τοποθεσία δεν πληρώνουν τίποτα. Οι κλήσεις μπορούν να προωθηθούν σε οποιοδήποτε τηλέφωνο στον κόσμο και οι κλήσεις μπορούν να ληφθούν από οποιοδήποτε σταθερό, κινητό τηλέφωνο, τηλέφωνο softphone ή φαξ.

Η υπηρεσία έχει μια ωραία διεπαφή web μέσω της οποίας οι αριθμοί μπορούν να επιλεγούν και να ενεργοποιηθούν αμέσως.

Μπορείτε να συνδέσετε τον εικονικό αριθμό σας και να καλείτε έως και 15 τηλέφωνα παγκοσμίως. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε για μια παραγγελία στην οποία θα καλούν τα τηλέφωνα. Επίσης, μπορείτε να προωθήσετε κλήσεις με βάση την ώρα της ημέρας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προωθήσετε κλήσεις στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και στο κινητό σας τη νύχτα.

Ένας αριθμός που αγοράζεται έρχεται μαζί με δωρεάν φωνητικό ταχυδρομείο, το οποίο μπορεί να σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα φαξ μπορούν επίσης να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως έγγραφα PDF ή TIFF.

Μπορείτε να μεταφέρετε κλήσεις μεταξύ τηλεφώνων, οπουδήποτε, μέσω εικονικών επεκτάσεων, ώστε να προβάλλετε μια επαγγελματική εικόνα.

Μειονεκτήματα

Τα ποσοστά σε σχέση με άλλες υπηρεσίες παρόμοιων δεν είναι τα χαμηλότερα. Δεδομένου ότι οι πελάτες-στόχοι είναι κυρίως επιχειρήσεις, ένα ιδανικό σχέδιο θα είναι απεριόριστο, με κατ 'αποκοπή ποσοστό ανά μήνα. Με αυτήν την υπηρεσία, έχετε τη συνεχή ανησυχία για ένα άγνωστο μηνιαίο κόστος, επειδή χρεώνονται επιπλέον λεπτά κλήσεων πάνω από το κατ 'αποκοπή ποσό.

Το εικονικό τηλεφωνικό κέντρο έχει αποδειχθεί ότι είναι λίγο συγκεχυμένο και δύσκολο για τους πελάτες να εγκατασταθούν.

Δεδομένου ότι οι αριθμοί ανακυκλώνονται, κατά την αγορά ενός νέου αριθμού, μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις από άγνωστους ανθρώπους εάν ο πρώην ιδιοκτήτης του αριθμού έχει διαφημίσει αυτό.

Προεπισκόπηση

Πήρα μερικούς αριθμούς για να δοκιμάσω την υπηρεσία. Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου είναι αρκετά φιλικός προς το χρήστη και άμεση ενεργοποίηση αριθμού. Η εξυπηρέτηση πελατών φαίνεται καλή (δεν ήμουν πελάτης), αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θα το χρειάζεστε πολύ συχνά, αφού η υπηρεσία είναι αρκετά εύκολη και απλή για να την καταλάβετε και να την χρησιμοποιήσετε.

Η ποιότητα κλήσης είναι καλή. Έλαβα κλήσεις από πολύ διεθνείς τοποθεσίες και οι συνομιλίες ήταν ξεκάθαρες. Είχα κάποια προβλήματα σύνδεσης, αλλά υποψιάζομαι ότι ήταν τοπικά προβλήματα αντί να προωθούν θέματα.

Παρόλο που είναι εύκολο να αλλάξετε έναν αριθμό μέσω της διασύνδεσης, οι χρήστες-στόχοι δεν θα έχουν λόγους να αλλάζουν συχνά αριθμούς - η ιδέα είναι να καθιερωθεί ένας αριθμός / να δημοσιευθεί ο αριθμός με σκοπό να υπάρχει ένας τρόπος για να φτάσουν οι πελάτες τους . Πολλές εταιρείες θα έχουν πολλούς αριθμούς (π.χ. ένας στη Νέα Υόρκη, ένας στη Μεγάλη Βρετανία, ένας στη Νότια Αφρική, ένας στη Νότια Αμερική) και θα τους προωθήσει στην επιχειρηματική τους γραμμή, έτσι ώστε οι πελάτες από διάφορα μέρη του κόσμου να μπορούν να φτάσουν σε αυτούς χωρίς χρέωση . Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις καθιερώνουν εικονική παρουσία σε πολλές χώρες χωρίς να έχουν φυσική παρουσία.

Η υπηρεσία δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα σε διεθνείς κλήσεις. Είναι για ένα μαλακό από μια αγορά «εξειδικευμένων». Οι τιμές είναι υψηλότερες από μια τυπική τηλεφωνική κάρτα, αλλά είναι πολύ λιγότερες από τις τυπικές χρεώσεις περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν διεθνώς, μπορούν να δημιουργήσουν έναν δωρεάν αριθμό για χρήση σε συνδυασμό με το κινητό τους τηλέφωνο ή ένα κινητό τηλέφωνο μίας χρήσης και να εξοικονομήσουν χρήματα με αυτόν τον τρόπο.

Ένας αριθμός που μου πήρε κάποιες κλήσεις από άγνωστους ανθρώπους. Αργότερα, με τη βοήθεια της τεχνικής υποστήριξης tollfreeforwarding.com, ανακάλυψα ότι πριν από μένα, ο αριθμός έλαβε μια φορά από μια εταιρεία που το δημοσίευσε στον ιστότοπό της και δεν ενημέρωσε. Αυτό μπορεί να είναι ένα απρόβλεπτο πρόβλημα για πολλούς, δεδομένου ότι οι αριθμοί ανακυκλώνονται. Μπορεί να οδηγήσει τους πελάτες να χάσουν χρόνο και χρήμα, δεδομένου ότι πληρώνουν για τις κλήσεις και οι τιμές δεν είναι για απεριόριστες κλήσεις. Αλλά υποθέτω ότι αυτό το πρόβλημα είναι πιθανόν να υπάρχει για όλες τις υπηρεσίες παρόμοιων που ανακυκλώνουν τους αριθμούς, και όχι μόνο για το tollfreeforwarding.com.

Από τις εταιρείες που ειδικεύονται στη διεθνή προώθηση κλήσεων, το tollfreeforwarding.com είναι περίπου μακρύτερο και έχει αναμφισβήτητα πιο αξιόπιστη υπηρεσία από ό, τι οι εταιρείες που μπορεί να θεωρηθούν ως ανταγωνισμός. Έχουν περισσότερους αριθμούς τηλεφώνου σε περισσότερες θέσεις σε όλο τον κόσμο. Καθώς δεν υπάρχει απεριόριστο σχέδιο, οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από προσαρμοσμένα σχέδια εταιρικών χρεώσεων.

Οι προηγμένες λειτουργίες που προσφέρει η tollfreeforwarding.com είναι αρκετά πλεονεκτικές σε σύγκριση με εκείνες που παρέχουν άλλες υπηρεσίες παρόμοιων προσφορών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους