Η Yamaha ανακοινώνει το YAS-203 Sound Bar με το Air Surround Xtreme

Παρουσιάζοντας το Yamaha YAS-203 Sound Bar / Ασύρματο Σύστημα Subwoofer

Δεν φαίνεται να τελειώνει ο αριθμός των νέων Soundbars . Η Yamaha ανακοίνωσε μια ακόμη προσθήκη στη μεγάλη ομάδα προσφορών της, το YAS-203.

Φυσικό σχέδιο / συμπληρωματικό ηχείο

Το YAS-203 έχει πλάτος 34 7/8 ιντσών, γεγονός που το καθιστά ένα καλό φυσικό αγώνα για τηλεοράσεις μπροστά μεγέθους οθόνης 32 έως 46 ιντσών και φιλοξενεί δύο ηχεία πλήρους μεγέθους 2-1 / 8 ιντσών για mid-rand και high συχνότητες, καθώς και ένα επιπλέον, συμπεριλαμβανόμενο, ασύρματο υπογούφερ 6-1 / 2 ιντσών.

Η ενσωμάτωση του ασύρματου υπογούφερ είναι πολύ πρακτική επειδή επιτρέπει την τοποθέτηση οπουδήποτε σε ένα δωμάτιο όπου μπορείτε να έχετε τις καλύτερες επιδόσεις μπάσων, με την ανάγκη να συνδέσετε ένα μακρύ καλώδιο. Ωστόσο, το υπογούφερ πρέπει να βρίσκεται σε λογική απόσταση από μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος, προκειμένου να παρέχει ισχύ στον ενσωματωμένο ενισχυτή.

Απόκριση συχνότητας

Η απόκριση συχνότητας για το τμήμα της γραμμής ήχου του συστήματος δηλώνεται ως 150Hz έως 22kHz, ενώ το ασύρματο υπογούφερ εκτείνεται μέχρι τα 35Hz (και μέχρι ένα σημείο διακοπής / ιδανικό σημείο διέλευσης των 150 Hz).

Αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου

Το YAS-203 παρέχει αποκωδικοποίηση Dolby Digital και DTS Digital Surround Audio (πολλές γραμμές ήχου δεν περιλαμβάνουν δυνατότητα αποκωδικοποίησης DTS). Η απόδοση του ήχου υποστηρίζεται περαιτέρω από την επεξεργασία ήχου Air Surround Xtreme της Yamaha. Το Air Surround Xtreme είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας Virtual Surround που προσφέρει ένα ευρύτερο, πιο συναρπαστικό, ηχητικό πεδίο που δεν εξαρτάται από την αντανάκλαση των τοίχων, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία όταν χρησιμοποιείται σε δωμάτια με μία ή περισσότερες ανοιχτές πλευρές.

Οι πρόσθετες επιλογές επεξεργασίας ήχου περιλαμβάνουν το Clear Voice (το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει περισσότερη παρουσία για το διάλογο) και το UniVolume, το οποίο μειώνει τις έντονες κορυφές όγκου, όπως οι διαφημίσεις.

Φυσική Συνδεσιμότητα

Οι φυσικές συνδέσεις που παρέχονται περιλαμβάνουν ένα ψηφιακό οπτικό , ένα ψηφιακό ομοαξονικό και ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων.

Το YAS-203 δεν περιλαμβάνει είσοδο / έξοδο HDMI και δεν μεταδίδει σήματα βίντεο. Με άλλα λόγια, εάν διαθέτετε πηγές, όπως DVD ή Blu-ray Disc player, θα κάνατε μια σύνδεση με την τηλεόρασή σας για το σήμα βίντεο και μια άλλη κατάλληλη σύνδεση με το YAS-203 για το ηχητικό σήμα.

Bluetooth

Από την άλλη πλευρά, το YAS-203 ενσωματώνει Bluetooth για άμεση ασύρματη ροή μουσικής από συμβατές φορητές συσκευές, όπως πολλά smartphones και tablet.

Επιλογές ελέγχου

Το YAS-203 μπορεί να ελεγχθεί μέσω παρεχόμενων χειριστηρίων μπροστινού πίνακα, πολύ μικρού ασύρματου τηλεχειριστηρίου ή μέσω της εφαρμογής iOS και του τηλεχειριστηρίου της Yamaha.

Περισσότερες πληροφορίες

Το YAS-203 διατίθεται στην τιμή των 399,95 δολαρίων. Επίσημη σελίδα προϊόντος - Αγορά από την Amazon.

Για πρόσθετες προτάσεις σχετικά με τις γραμμές ήχου , ελέγξτε επίσης την τρέχουσα λίστα μου Sound Bars, Υπό-Τηλεοπτικά Συστήματα ήχου και Προβολείς ψηφιακού ήχου , η οποία ενημερώνεται περιοδικά.

Για συμβουλές σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης του ήχου για προβολή τηλεόρασης, ανατρέξτε στους τέσσερις τρόπους που αναφέρονται στο άρθρο μου: Πώς να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου .