Μάθετε περισσότερα για την ενημέρωση του Microsoft Office Word

Ανεξάρτητα από την έκδοση του Microsoft Office Suite που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τη σουίτα σας. Η Microsoft εκδίδει συχνά ενημερώσεις που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα, την απόδοση, τη σταθερότητα και την ασφάλεια όλων των εργαλείων γραφείου τους, συμπεριλαμβανομένου του MS Word. Σήμερα θέλω να σας διδάξω πώς μπορείτε να διατηρήσετε ενημερωμένη τη Microsoft Office Suite σας. Θα σας δώσω δύο επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν ενημερώσεις.

Ελέγξτε από μέσα στο Word 2003 και το 2007

Αυτή η επιλογή λειτουργεί μόνο για τα Office 2003 και 2007 και θα απαιτήσει την εγκατάσταση του Internet Explorer. Αν δεν διαθέτετε Internet Explorer, θα πρέπει να το κατεβάσετε από τον ιστότοπο της Microsoft.

  1. Επιλέξτε "Επιλογές του Word"
  2. Ανοίξτε την ενότητα "Πόροι"
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί "Έλεγχος για ενημερώσεις"
  4. Το MS Word θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο του Internet Explorer. Σε αυτό το παράθυρο, θα δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες ενημερώσεις.
  5. Εάν χρησιμοποιείτε τον Firefox ή άλλο πρόγραμμα περιήγησης, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Κέντρο λήψης της Microsoft" για να δείτε μια λίστα δημοφιλών λήψεων. Μπορείτε να αναζητήσετε ενημερώσεις και ενημερώσεις του Word για άλλα προϊόντα του Microsoft Office Suite.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν θα υπάρξουν νέες ενημερώσεις μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο, επειδή η Microsoft δεν προσφέρει πλέον υποστήριξη για αυτά τα προϊόντα.

Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο ενημέρωσης των Windows της Microsoft

Μπορείτε να ελέγξετε για ενημερώσεις για το Microsoft Office Suite 2003, 2007, 2010 και 2013 χρησιμοποιώντας το Windows Update Tool της Microsoft. Ανεξάρτητα από την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο ενημέρωσης των Windows ακολουθώντας την ίδια βασική διαδικασία.

  1. Πατήστε το κουμπί "Έναρξη"
  2. Κάντε κλικ στο "Όλα τα προγράμματα> Windows Update" (Windows Vista και 7)
  3. Κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και αποκατάσταση" (Windows 8, 8.1, 10)

Μόλις το κάνετε αυτό, τα Windows θα επικοινωνήσουν αυτόματα με τους διακομιστές του Microsoft Update και θα ελέγξουν αν υπάρχουν ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας και για το Office Suite.

Ενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενημερώσετε τη Microsoft Office Suite σας είναι να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις. Αυτό σημαίνει ότι το Windows Update θα ελέγχει για ενημερώσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα τα εγκαθιστά αυτόματα καθώς αυτά θα είναι διαθέσιμα. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης για οποιαδήποτε έκδοση των Windows.

  1. Επεξεργασία ρυθμίσεων ενημέρωσης των Windows XP
  2. Επεξεργασία ρυθμίσεων ενημέρωσης των Windows Vista
  3. Επεξεργασία ρυθμίσεων ενημέρωσης των Windows 7
  4. Επεξεργαστείτε τις Ρυθμίσεις ενημέρωσης των Windows 8 και 8.1