Ποιά είναι η διαφορά? Flash γραφικά και κλιπ ταινιών;

Τόσο τα κλιπ ταινιών όσο και τα γραφικά είναι ένα είδος συμβόλου στο Flash, και το καθένα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά γι 'αυτά. Τα σύμβολα γραφικών και τα σύμβολα ταινιών είναι γενικά οι δύο τύποι που θα χρησιμοποιείτε περισσότερο όταν κάνετε κίνηση μέσα στο Flash.

Ποια είναι η διαφορά;

Η διαφορά μεταξύ ενός γραφικού συμβόλου και ενός κλιπ ταινίας είναι ότι ένα κλιπ ταινίας συμπεριφέρεται πολύ περισσότερο σαν ένα GIF από ό, τι κάνει μια ελεγχόμενη πτυχή της κινούμενης εικόνας σας. Ένα κλιπ ταινίας έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα μέσα στο σύμβολο, αλλά δεν έχετε πολύ έλεγχο πάνω του αφού τοποθετηθεί στο κύριο έργο σας. Ένα κινηματογραφικό κλιπ θα τρέχει από μόνο του, καθώς μπορείτε να το μετακινήσετε και να το ενεργοποιήσετε, αλλά θα διαδραματίσει ανεξάρτητα από το άλλο σας κινούμενο σχέδιο.

Σκεφτείτε το σαν να βάζετε ένα GIF σε ένα έργο και να ζωντανέψετε αυτό που κινείται. Ενώ το ζωντανεύετε και το μετακινείτε, θα παίζει το GIF, παρόμοιο με το πώς λειτουργεί ένα κλιπ ταινίας.

Γραφικό σύμβολο

Ένα γραφικό σύμβολο που βρήκαμε είναι χρήσιμο πολύ πιο συχνά. Έχουν επίσης το δικό τους χρονοδιάγραμμα μέσα στο σύμβολό τους, μόνο το όφελος από αυτούς είναι ότι μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο αν θέλεις να παίξεις το κινούμενο σχέδιο ή αν θέλεις να είναι ένα ακίνητο πλαίσιο ή άλμα γύρω από το πλαίσιο για να πλαισιώσει μέσα στο χρονοδιάγραμμα του συμβόλου.

Το καλύτερο παράδειγμα για το πόσο χρήσιμα είναι τα γραφικά είναι τα πράγματα όπως το συγχρονισμό των χειλιών, όπου κάθε πλαίσιο του στόματος έχει διαφορετικό πλαίσιο μέσα στο σύμβολο και μπορεί να διαλέξει και να επιλέξει ποια θέλετε να εμφανίζεται όταν.

Κλιπ ταινιών

Έτσι, με λίγα λόγια, τα κλιπ ταινιών είναι σαν ένα ξεχωριστό βιβλίο ανασκόπησης μέσα στο κινούμενο γραφικό σας και ένα γραφικό σύμβολο είναι ένα πιο ευέλικτο σύμβολο που μπορεί να είναι και ένα ακόμα ή ένα κινούμενο flip βιβλίο. Λέμε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα σύμβολα γραφικών πριν από τα κλιπ ταινιών, τα κλιπ ταινιών είναι παράξενα τέρατα που είναι δύσχρηστα και τα γραφικά είναι ωραία μικρά φιλανθρωπικά κουνελάκια.