Πώς να επιλέξετε περισσότερο από μία διαφάνεια στο PowerPoint

Επιλέξτε και εργάζεστε με πολλές διαφάνειες ταυτόχρονα

Στο PowerPoint, υπάρχουν τρεις επιλογές όταν θέλετε να επιλέξετε μια ομάδα διαφανειών για την εφαρμογή μορφοποίησης. όπως ένα εφέ κίνησης ή μια μετάβαση διαφάνειας σε όλα αυτά. Για να επιλέξετε μια ομάδα, είτε μεταβείτε στην προβολή Ταξινόμηση διαφανειών κάνοντας πρώτα κλικ στην καρτέλα Προβολή είτε χρησιμοποιώντας το παράθυρο διαφανειών στα αριστερά της οθόνης. Εναλλαγή μεταξύ αυτών των δύο προβολών χρησιμοποιώντας τα εικονίδια στη γραμμή κατάστασης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επιλέξτε Όλες τις διαφάνειες

Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε όλες τις διαφάνειες διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε τη Διαλογέα διαφανειών ή το παράθυρο διαφανειών.

Επιλέξτε μια ομάδα διαδοχικών διαφανειών

  1. Κάντε κλικ στην πρώτη διαφάνεια στην ομάδα διαφανειών. Δεν χρειάζεται να είναι η πρώτη διαφάνεια της παρουσίασης.
  2. Κρατήστε το πλήκτρο Shift και κάντε κλικ στην τελευταία διαφάνεια που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ομάδα για να την συμπεριλάβετε και όλες τις διαφάνειες ανάμεσα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαδοχικές διαφάνειες κρατώντας πατημένο το κουμπί του ποντικιού σας και σύροντας τις διαφάνειες που θέλετε να επιλέξετε.

Επιλέξτε μη διαδοχικές διαφάνειες

  1. Κάντε κλικ στην πρώτη διαφάνεια στην ομάδα που θέλετε να επιλέξετε. Δεν χρειάζεται να είναι η πρώτη διαφάνεια της παρουσίασης.
  2. Κρατήστε το πλήκτρο Ctrl (Πλήκτρο εντολών σε Mac) ενώ κάνετε κλικ σε κάθε συγκεκριμένη διαφάνεια που θέλετε να επιλέξετε. Μπορούν να επιλεγούν με τυχαία σειρά.

Σχετικά με την Προβολή διαλογής διαφανειών

Στην προβολή Διαλογής διαφανειών, μπορείτε να αναδιατάξετε, να διαγράψετε ή να αντιγράψετε τις διαφάνειες σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τυχόν κρυφές διαφάνειες. Είναι εύκολο να: