Πώς να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη αποκαλυφθέντες παραλήπτες από το Gmail

Προστατέψτε την ιδιωτική ζωή των παραληπτών σας με αυτό το τέχνασμα.

Όταν τοποθετείτε πολλές διευθύνσεις στη γραμμή Προς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται από το Gmail, κάθε παραλήπτης βλέπει όχι μόνο το περιεχόμενο του μηνύματός σας αλλά και τις άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις οποίες στέλνετε το μήνυμά σας. Αυτό μπορεί να είναι προβληματικό επειδή οι περισσότεροι προτιμούν να μην έχουν κοινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν μετακινήσετε τις διευθύνσεις στο πεδίο Cc , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. απλώς εμφανίζονται σε διαφορετική γραμμή.

Χρησιμοποιήστε το πεδίο Bcc , όμως, και θα γίνετε ένας άμεσος ήρωας ιδιωτικότητας. Οποιαδήποτε διεύθυνση που καταχωρείται σε αυτό το πεδίο είναι κρυμμένη από όλους τους άλλους παραλήπτες.

Κάθε παραλήπτης που εμφανίζεται στο πεδίο Bcc λαμβάνει ένα αντίγραφο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά κανείς που δεν περιλαμβάνεται στο πεδίο Bcc μπορεί να δει τα ονόματα των άλλων παραληπτών, τα οποία προστατεύουν το απόρρητο όλων. Κανείς, εκτός από εσάς και τους παραλήπτες Bcc, δεν γνωρίζει ότι έστειλαν ένα αντίγραφο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους δεν εκτίθενται.

Ένα πρόβλημα: Πρέπει να εισάγετε κάτι στο πεδίο Προς . Αυτή η λύση επιλύει το πρόβλημα.

Χρησιμοποιήστε το πεδίο Bcc

Ακολουθήστε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απευθύνετε ένα μήνυμα στο Gmail στους παραλήπτες που δεν έχουν αποκαλυφθεί με όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυμμένες:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνθεση στο Gmail για να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί c εάν έχετε ενεργοποιήσει τις συντομεύσεις πληκτρολογίου του Gmail .
  2. Στο πεδίο Προς , πληκτρολογήστε Μη αποδεκτούς παραλήπτες <που ακολουθείται από τη διεύθυνση Gmail και ένα κλείσιμο >. Για παράδειγμα, εάν η διεύθυνση Gmail σας είναι myaddress@gmail.com, πληκτρολογήστε Μη αποδεκτούς παραλήπτες .
  3. Κάντε κλικ στο στοιχείο Bcc .
  4. Πληκτρολογήστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των παραληφθέντων παραληπτών στο πεδίο Bcc . Διαχωρίστε τα ονόματα με κόμματα .
  5. Καταχωρίστε το μήνυμα και το θέμα του .
  6. Προσθέστε τυχόν μορφοποίηση χρησιμοποιώντας τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης σύνθεσης.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μεγάλων αλληλογραφίας. Σύμφωνα με την Google, το δωρεάν Gmail προορίζεται για προσωπική χρήση, όχι για μαζική αλληλογραφία. Εάν επιχειρήσετε να προσθέσετε τις διευθύνσεις μιας μεγάλης ομάδας παραληπτών στο πεδίο Bcc, ολόκληρη η αλληλογραφία ενδέχεται να αποτύχει.

Αν γράφετε επανειλημμένα την ίδια ομάδα παραληπτών, σκεφτείτε να τις μετατρέψετε σε μια ομάδα στις Επαφές Google.

Πώς να κάνετε μια ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Όταν προσθέτετε τα ονόματα των παραληπτών σας σε μια ομάδα, πληκτρολογείτε το όνομα της ομάδας στο πεδίο Προς αντί για τα μεμονωμένα ονόματα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δείτε πώς:

  1. Εκκινήστε τις Επαφές Google .
  2. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα σε κάθε επαφή που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ομάδα.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Νέα ομάδα στην πλαϊνή γραμμή.
  4. Εισαγάγετε ένα όνομα για τη νέα ομάδα στο παρεχόμενο πεδίο
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να δημιουργήσετε τη νέα ομάδα που περιέχει όλες τις επαφές που έχετε επιλέξει.

Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα της νέας ομάδας. Το Gmail θα συμπληρώσει το πεδίο με το πλήρες όνομα.

Συμβουλή: Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το να μην αφήσετε τους παραλήπτες να γνωρίζουν ποιοι λαμβάνουν το ίδιο μήνυμα, απλώς προσθέστε μια σημείωση στην αρχή του μηνύματος που εμφανίζει τους παραλήπτες-μείον τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Οφέλη από τη χρήση των "αποκαλυπτομένων παραληπτών" & # 39;

Το κύριο όφελος της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους Μη Καταγεγραμμένους Αποδέκτες είναι:

Δεν χρειάζεται να καλέσετε τους μη αποκαλυφθέντες αποδέκτες της ομάδας σας. Θα μπορούσατε να το ονομάσετε κάτι σαν μέλη του προσωπικού κοινωνικών προγραμμάτων ή όλοι σε X, Y, και Z Company.

Τι για την Απάντηση Όλοι

Τι συμβαίνει όταν ένας από τους παραλήπτες Bcc αποφασίσει να απαντήσει στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Μήπως ένα αντίγραφο πηγαίνει σε όλους στο πεδίο Bcc; Η απάντηση είναι όχι. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο Bcc είναι αντίγραφα μόνο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν ένας παραλήπτης επιλέξει να απαντήσει, μπορεί να απαντήσει μόνο στις διευθύνσεις που εμφανίζονται στα πεδία Προς και Κεκ .