Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο γόμας Photoshop Background

Το εργαλείο γόμας φόντου στο Photoshop είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν για να απομονώσουν λεπτομέρειες, όπως τα μαλλιά, στις φωτογραφίες, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πιο γενικούς σκοπούς. Ακόμα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού αρχίσετε να μετακομίζετε χαρούμενα υπόβαθρα.

Ενημερώθηκε από τον Tom Green

01 από 02

Επεξήχθησαν οι επιλογές του Εργαλείου γεμίσματος φόντου.

Η ακριβής κατάργηση ενός φόντου ξεκινά με προσεκτικές επιλογές στη γραμμή εργαλείων επιλογών. Εικόνα Jets από την Getty Images

Όταν επιλέγετε το Εργαλείο Γόμας Παρασκηνίου, αλλάζουν οι Επιλογές. Ας τις εξετάσουμε:

02 του 02

Πώς να διαγράψετε ένα φόντο με το εργαλείο γόμας φόντου

Πάρτε το tuime σας, δώστε προσοχή στο deatil και κάνετε πολλή ζουμ και βούρτσα μεγέθους για να πάρει το τελικό αποτέλεσμα ακριβώς σωστό. Εικόνες Jets Getty Images

Για να ξεκινήσω αυτό το εγχείρημα, άνοιξα μια εικόνα των αεριωθούμενων αεροσκαφών και μια άλλη βολή από το παράθυρο μιας πτήσης στην οποία ήμουν. Το σχέδιο είναι να φανεί πως τα jets ζουμίζουν πέρα ​​από το παράθυρό μου.

Για να ξεκινήσω, άνοιξα την εικόνα των αεριωθούμενων αεροπλάνων, επέλεξα το εργαλείο μετακίνησης και σύρτησα την εικόνα των αεριωθούμενων αεροπλάνων στην εικόνα του καθίσματος. Έπειτα, έκανα κλίμακες κάτω για να ταιριάζει στην επάνω αριστερή γωνία της εικόνας.

Στη συνέχεια, επέλεξα το στρώμα Jets και χρησιμοποίησα αυτές τις ρυθμίσεις για το εργαλείο Erase Background. (Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, πατήστε το πλήκτρο Ε.) :

Από εκεί ήταν απλό θέμα να σβήσουμε τον γαλάζιο ουρανό. Επίσης, έχω μεγεθύνσει τα αεροπλάνα και μείωσε το μέγεθος της βούρτσας για να μπείτε στα μικρά διαστήματα. Λάβετε υπόψη ότι κάθε φορά που αφήνετε το ποντίκι, θα χρειαστεί να επαναλάβετε το χρώμα που θέλετε να αφαιρέσετε. Επίσης, το crosshair είναι ο καλύτερος φίλος σας. Τον έτρεξα κατά μήκος των άκρων των αεριωθούμενων αεροσκαφών για να κρατήσω τα άκρα αιχμηρά.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να πειραματιστείτε με τις επιλογές εργαλείου γόμας φόντου προτού μπορέσετε να επιτύχετε τα αποτελέσματα γρήγορα, αλλά με λίγη πρακτική, είμαι βέβαιος ότι θα αρχίσετε να βλέπετε τη δύναμη αυτού του καταπληκτικού εργαλείου.