Τι σημαίνει MPN;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία MPN

Το MPN είναι ένα ακρωνύμιο τόσο για τον αριθμό κατασκευαστή του κατασκευαστή όσο και για το Microsoft Partner Network. Ωστόσο, είναι επίσης μια μορφή αρχείου που μπορεί να ανήκει σε πλατφόρμα παιχνιδιών βιντεοπαιχνιδιών ή σε πρόγραμμα λογισμικού σχεδίασης σχεδίων.

Οι αριθμοί των κατασκευαστών είναι συχνά συντετμημένοι PN ή P / N και είναι αναγνωριστικά στοιχεία για ένα συγκεκριμένο τμήμα που χρησιμοποιείται σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία. Για παράδειγμα, τόσο ο υπολογιστής σας όσο και το όχημά σας διαθέτουν ορισμένα μέρη, εκ των οποίων υπάρχουν πολλά MPN που περιγράφουν κάθε στοιχείο και καθιστούν εύκολη την αγορά ενός εξαρτήματος αν λείπει ή χρειάζεται αντικατάσταση. Ωστόσο, μην συγχέετε τους αριθμούς εξαρτημάτων με μοναδικούς αύξοντες αριθμούς .

Το δίκτυο συνεργατών της Microsoft ονομαζόταν πρόγραμμα Microsoft Partner Program και μπορεί να συντομευτεί ως MSPP. Είναι ένα δίκτυο εταιρειών τεχνολογίας που η Microsoft μπορεί να μοιράζεται εύκολα πόρους με τέτοιο τρόπο ώστε αυτές οι εταιρείες να μπορούν να χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία και πληροφορίες για τη δημιουργία σχετικών προϊόντων της Microsoft.

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου MPN μπορεί να είναι ένα αρχείο Mophun Game που δημιουργήθηκε με την πλατφόρμα παιχνιδιών παιχνιδιών Synergenix Interactive που ονομάζεται Mophun. Πρόκειται για ένα περιβάλλον που προορίζεται για την εκτέλεση παιχνιδιών βίντεο για κινητές συσκευές.

Εάν δεν σχετίζεται με το Mophun, ένα αρχείο MPN μπορεί να είναι ένα αρχείο Format Media Container ή ένα Macphun File Noiseless Image.

Συμβουλή: Εάν δεν αναζητάτε αρχεία MPN που αφορούν το λειτουργικό σύστημα Windows ή το δίκτυο Microsoft Partner Network, ενδέχεται να είστε μετά τα Windows MPN. Ωστόσο, το MPN αντιπροσωπεύει πολλά άλλα πράγματα, όπως πιθανότατα τον αριθμό και το Master Promissory Note.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο MPN

Ένας συγκεκριμένος εξομοιωτής παιχνιδιών είναι απαραίτητος για να ανοίξετε αρχεία MPN που σχετίζονται με το Mophun, αλλά η επίσημη σύνδεση του ιστοτόπου ( http://www.mophun.com ) δεν είναι πλέον ενεργή, επομένως δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση λήψης ή αγοράς.

Ωστόσο, ορισμένες συσκευές, όπως η βιντεοκάμερα / πολυμέσα Archos Gmini 402, έχουν ενσωματωμένη τη μηχανή παιχνιδιών Mophun. Μπορείτε να αντιγράψετε το αρχείο .MPN απευθείας στον ριζικό κατάλογο της συσκευής για να εγκαταστήσετε αυτόματα το παιχνίδι. Με αυτή τη συσκευή συγκεκριμένα, θα διαγράψει το αρχείο MPN μετά την εγκατάσταση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη διαδικασία στο εγχειρίδιο χρήσης του Gmini 402 .

Σημείωση: Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης είναι σε μορφή PDF και απαιτεί την εγκατάσταση ενός προγράμματος ανάγνωσης PDF για να το διαβάσετε. Ορισμένες δωρεάν επιλογές περιλαμβάνουν το SumatraPDF και το Adobe Reader.

Το λογισμικό CarveWright μπορεί να ανοίξει αρχεία MPN που είναι αρχεία μορφοποίησης κοντέινερ μέσων.

Εάν το αρχείο MPN μπορεί να είναι ένα γραφικό αρχείο, δοκιμάστε το λογισμικό που διατίθεται στο Macphun. Δεδομένου ότι το αρχείο μπορεί να σχετίζεται με το λογισμικό Noiseless, ίσως να το δοκιμάσετε πρώτα.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο MPN

Κανονικά, οι μετατροπές αρχείων μπορούν να πραγματοποιηθούν με ειδικό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ή με ηλεκτρονική υπηρεσία , αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μερικές φορές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα που μπορεί να διαβάσει / ανοίξει το αρχείο. συνήθως διαθέτουν κάποιο είδος Εξαγωγής ή Αποθήκευση ως διαθέσιμη.

Λόγω της ασάφειας αυτών των μορφών αρχείων, ένα αρχείο MPN μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να μετατραπεί σε διαφορετική μορφή αρχείου μόνο αν χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρόγραμμα που το ανοίγει.

Με άλλα λόγια, για να μετατρέψετε το αρχείο Mophun Game, αν είναι ακόμη δυνατό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια εργαλεία που δημιούργησαν το αρχείο ή μπορείτε να ανοίξετε το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες μορφές αρχείων που αναφέρονται παραπάνω, όπως εάν το αρχείο MPN ανήκει στο λογισμικό CarveWright ή είναι αρχείο εικόνας που χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα Noiseless.

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Ορισμένες μορφές αρχείων ενδέχεται να μοιράζονται μερικά από τα ίδια γράμματα επέκτασης αρχείων με το "MPN", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κάποια σχέση με τη μορφή αρχείου MPN ή με οποιαδήποτε άλλη έννοια του ακρωνυμίου MPN. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλό έλεγχο της επέκτασης αρχείου για να βεβαιωθείτε ότι διαβάζει "MPN" και όχι μόνο κάτι παρόμοιο.

Ένα παράδειγμα είναι τα αρχεία NMP, τα οποία είναι αρχεία Project NewsMaker που ανοίγουν με το NewsMaker από τα EyePower Games. Μπορεί να μοιράζονται όλα τα ίδια γράμματα επέκτασης αρχείου, αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική μορφή αρχείου χωρίς καμία σχέση με τα αρχεία παιχνιδιών Mophun ή τα αρχεία Format Media Container.

Ένα άλλο είναι το MPP, το οποίο είναι η επέκταση αρχείου που ανήκει στα αρχεία του Microsoft Project και στα αρχεία εκδόσεων Project MobileFrame Project. Δεν ανοίγουν με κανένα από τα προγράμματα που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα αλλά με το Microsoft Project και το MobileFrame, αντίστοιχα.