Πώς να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις με το HomePod σας

Το HomePod δεν είναι μόνο για μουσική

Το Apple HomePod προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους ηχητικούς ήχους που διατίθενται στην αγορά έξυπνων ηχείων και σας επιτρέπει να διαβάζετε και να στέλνετε μηνύματα κειμένου φωνητικά χρησιμοποιώντας το Siri. Δεδομένου ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να περιμένετε ότι το HomePod είναι επίσης μια εξαιρετική συσκευή για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, σωστά; Ναι, κυρίως.

Το HomePod μπορεί να είναι ένα χρήσιμο μέρος των τηλεφωνικών κλήσεων, ειδικά όταν χρειάζεται να κρατάτε τα χέρια σας ελεύθερα, ενώ εξακολουθείτε να θέλετε να μιλήσετε (το HomePod σας διευκολύνει να μαγειρεύετε το δείπνο και να συνομιλείτε ταυτόχρονα , για παράδειγμα). Δεν λειτουργεί εξ ολοκλήρου πώς μπορείτε να περιμένετε, όμως. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τους περιορισμούς που σχετίζονται με το τηλέφωνο του HomePod και πώς να το χρησιμοποιήσετε με τηλεφωνικές κλήσεις.

Ένα όριο του HomePod: Μόνο ηχείο

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το HomePod για τηλεφωνικές κλήσεις, υπάρχει ένας σημαντικός, ενοχλητικός περιορισμός: δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε πραγματικά τηλεφωνικές κλήσεις στο HomePod. Σε αντίθεση με τα μηνύματα κειμένου, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε και να στείλετε στο HomePod απλά μιλώντας στο Siri, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε μια τηλεφωνική κλήση μέσω του Siri. Έτσι, δεν υπάρχει καμία επιλογή να πει κανείς "Hey Siri, καλέστε τη μαμά" και αρχίστε να μιλάτε στη μητέρα σας.

Αντ 'αυτού, πρέπει να ξεκινήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone σας και, στη συνέχεια, να αλλάξετε την έξοδο ήχου στο HomePod. Όταν το κάνετε αυτό, θα ακούσετε το τηλεφώνημα που προέρχεται από το HomePod και θα μπορέσετε να το μιλήσετε σαν οποιοδήποτε άλλο μεγάφωνο.

Δεδομένου ότι άλλες έξυπνες ομιλητές σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις με φωνή , αυτό είναι ένας απογοητευτικός περιορισμός. Εδώ είναι η ελπίδα ότι η Apple προσθέτει τελικά μια λειτουργία κλήσης στο HomePod.

Εφαρμογές που μπορεί να σας HomePod ως ηχείο

Το HomePod λειτουργεί ως μεγάφωνο με εφαρμογές κλήσης αριθμού εκτός από την εφαρμογή Phone που είναι ενσωματωμένη στο iOS. Οι εφαρμογές τηλεφώνου που μπορούν να χρησιμοποιούν το HomePod για κλήσεις περιλαμβάνουν:

Πώς να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις με το HomePod σας

Για να χρησιμοποιήσετε το HomePod ως ηχείο για να κάνετε κλήσεις με το iPhone σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πραγματοποιήστε μια κλήση όπως θα κάνατε κανονικά στο iPhone σας (πληκτρολογώντας έναν αριθμό, αγγίζοντας μια επαφή, κ.λπ.)
  2. Μόλις ξεκινήσει η κλήση, πατήστε το κουμπί Ήχος .
  3. Στο μενού που εμφανίζεται από το κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε το όνομα του HomePod.
  4. Όταν η κλήση μεταβεί στο HomePod, στο εικονίδιο Audio θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο του HomePod και θα ακούσετε τον ήχο κλήσης που προέρχεται από το HomePod.
  5. Επειδή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, δεν μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να τερματίσετε την κλήση. Αντ 'αυτού, μπορείτε να πατήσετε είτε το κόκκινο εικονίδιο του τηλεφώνου στην οθόνη του iPhone είτε να πατήσετε το επάνω μέρος του HomePod.

Αντιμετώπιση της αναμονής κλήσης και των πολλαπλών κλήσεων όταν χρησιμοποιείτε το HomePod ως ηχείο μεγάλης ακρόασης

Εάν μια νέα κλήση έρχεται στο iPhone σας ενώ χρησιμοποιείτε το HomePod ως ηχείο, έχετε μερικές επιλογές: