Οι 8 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για αγορά για παιδιά το 2018

Για το σχολείο ή το παιχνίδι, εδώ είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για παιδιά σήμερα

Με τόσους φορητούς υπολογιστές στην αγορά σήμερα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ορισμένες είναι καλύτερες για τα παιδιά σας από άλλες. Από τον καλύτερο σχεδιασμό, μέχρι τους καλύτερους γονικούς ελέγχους, μέχρι τους πιο ανθεκτικούς, οι επιλογές μας για τους κορυφαίους φορητούς υπολογιστές για παιδιά θα σας ευχαριστήσουν τόσο εσείς όσο και το παιδί σας.

Συμπαγές και οικονομικό, το Dell Inspiron 11,6-ιντσών 2 σε 1 προσφέρει ένα καλά στρογγυλεμένο σύνολο χαρακτηριστικών που μπορούν να βοηθήσουν τόσο στο σχολείο όσο και στη διασκέδαση. Η Dell τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core m3, 4GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο 500GB και οθόνη αφής 1366 x 768 με οπίσθιο φωτισμό LED. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο για τους γονείς είναι η συμπερίληψη των γονικών ελέγχων μέσα στα Windows 10 μέσω της πύλης Οικογένειας Web. Εδώ μπορείτε να αποκλείσετε συγκεκριμένους ιστότοπους, να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο οθόνης, καθώς και να περιορίσετε τις λήψεις εφαρμογών και παιχνιδιών, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα πλήρως προστατευτικό περιβάλλον για το παιδί σας.

Πέρα από τις προδιαγραφές και τους γονικούς ελέγχους, η ανθεκτικότητα των φορητών υπολογιστών, ειδικά για τα παιδιά, και η Dell έχει δοκιμάσει τον μεντεσέ της περισσότερες από 20.000 φορές μαζί με 25.000 περιστροφές της οθόνης 2 σε 1, διασφαλίζοντας ότι ο φορητός υπολογιστής είναι αρκετά ανθεκτικός για να διαρκέσει για χρόνια. Με την ενσωμάτωση μιας οθόνης αφής με τα Windows 10, η Dell προσφέρει τις τελευταίες δυνατότητες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για Word, Excel και PowerPoint για σχολικές εργασίες. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί περίπου εννέα ώρες.

Το laptop IdeaPad 100S της Lenovo σηματοδοτεί μια φανταστική είσοδο στην παιδική φορητή αρένα και σε μια τιμή που οι γονείς σίγουρα θα αγαπήσουν. Το 100S προσφέρει οθόνη 1366 x 768 11,6 ιντσών, 2 GB μνήμης RAM, επεξεργαστή Intel Atom και 32 GB μνήμη eMMC. Ζυγίζει 2,2 λίβρες, είναι 0,69 ίντσες λεπτό και καταφέρνει να συσκευάσει σε λιγότερο από 10 ώρες της ζωής της μπαταρίας. Το 32GB του χώρου αποθήκευσης eMMC δεν θα επιτρέπει πολλές λήψεις μουσικής ή βίντεο, αλλά με την υποστήριξη των Windows 10 και Office, τα παιδιά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στη χρήση τους στο σχολείο.

Ευτυχώς, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο (μέχρι 64GB) με μια φθηνή αγορά κάρτας microSD. Όπως και άλλα μοντέλα των Windows 10, η πύλη Family της Microsoft είναι ενσωματωμένη, παρέχοντας στους γονείς την ειρήνη του μυαλού, αποκλείοντας τους ιστοτόπους, καθώς και ελέγχοντας τυχόν πιθανές λήψεις. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να ορίσουν ένα χρονόμετρο που αναγκάζει το φορητό υπολογιστή να κλείσει για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά δεν μένουν μέχρι αργά.

Εάν μπορείτε να παραβλέψετε το σχεδιασμό long-in-the-tooth, το MacBook Air της Apple εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές. Υποστηρίζεται από επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel i5, 8GB μνήμης RAM, 128GB αποθήκευσης SSD, η Air προσφέρει έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, ζυγίζει μόλις 2,98 λίβρες και είναι 0,68 ίντσες λεπτό, γι 'αυτό είναι ελαφρύ και εύκολο για τα παιδιά να φέρουν.

Πέρα από τη σταθερή επίδοσή της, το MacBook Air ζευγαρώνει με τους γονικούς ελέγχους της Apple για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Οι γονείς θα ξεκουραστούν άνετα γνωρίζοντας ότι μπορούν να ελέγξουν τις ιστοσελίδες που μπορούν να επισκεφθούν τα παιδιά, να αποκλείσουν τη χρήση της ενσωματωμένης κάμερας και να περιορίσουν τα άτομα που μπορούν να μιμηθούν μέσω των εφαρμογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας που περιλαμβάνονται. Υπάρχει ακόμα περισσότερος έλεγχος για τον περιορισμό των εφαρμογών, της μουσικής και των λήψεων του iBook, καθώς και για την κατάργηση της πρόσβασης στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή και του σαρωτή.

Για τους γονείς που θέλουν ένα υψηλότερο επίπεδο ελέγχου στον χρόνο του παιδιού τους στο διαδίκτυο, το Acrobat Chromebook R 11 μετατρέψιμο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το Chromebook Acer προσφέρει ζωντανή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ένα μετατρέψιμο σώμα πολλαπλών χρήσεων 2 σε 1 παράλληλα με οθόνη αφής 11,6 ιντσών. Ενώ η απόδοσή του μπορεί να είναι περισσότερο από αρκετά καλή, είναι τα χαρακτηριστικά φιλικά προς τα γονίδια που ξεχωρίζουν πραγματικά.

Κατά την πρώτη εκκίνηση, ένας γονέας μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό ως "ιδιοκτήτη" του Chromebook και να ενεργοποιήσει μια λειτουργία με την επωνυμία "εποπτευόμενοι χρήστες". Αφού ενεργοποιηθεί, οι γονείς δημιουργούν ξεχωριστή σύνδεση για τα παιδιά και μπορούν να έχουν αποκλεισμένους ιστότοπους, να απενεργοποιηθεί και να συλλάβει όλη τη δραστηριότητα Web που χρησιμοποιείται. Επιπλέον, ο "εποπτευόμενος χρήστης" δεν μπορεί να διαγράψει το ιστορικό ιστού του, καθιστώντας τον ορατό για γονείς που μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τον γονικό έλεγχο στα βίντεο του YouTube. Σε αντίθεση με τους φορητούς υπολογιστές της Apple και των Windows, το Chromebook έχει περιορισμένο δυναμικό λήψης εφαρμογών, ώστε να μην ανησυχείτε για ιούς. Σχεδιασμένο για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Internet, το Acer R 11 αντιπροσωπεύει την καλύτερη ελπίδα του γονέα για πλήρη έλεγχο του τι κάνει το παιδί του ή δεν κάνει online.

Το Surface Pro 4 της Microsoft μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά το ευέλικτο μηχάνημα προσφέρει σχεδίαση tablet και φορητού υπολογιστή που αγαπούν τα παιδιά. Με βάρος 1.73 λίβρες, οι εσωτερικές προδιαγραφές περιλαμβάνουν επεξεργαστή Intel Core i5, μνήμη RAM 4GB, αποθήκευση 128GB και διάρκεια ζωής μπαταρίας 8 ωρών. Ο σχεδιασμός 2 σε 1 προσφέρει γρήγορη και εύκολη αποσύνδεση από το κάλυμμα τύπου για να μετατρέψει την επιφάνεια σε ένα tablet. Η οθόνη PixelSense των 12,3 ιντσών έγινε για προβολή, επαφή και γραφή μέσω του Surface Pen, ένα χαρακτηριστικό που θα υιοθετηθεί γρήγορα από τα παιδιά. Με το εκπληκτικό σετ χαρακτηριστικών, οι γονείς θα ξεκουραστούν άνετα γνωρίζοντας ότι η πύλη Family Web της Microsoft είναι ενσωματωμένη και βοηθά να κλειδώσετε τα παιδιά από αμφιλεγόμενους ιστότοπους, καθώς και τον περιορισμό της οθόνης για να βεβαιωθείτε ότι δεν ρυθμίζουν τον πραγματικό κόσμο.

Το Asus Chromebook C202 είναι ένα φορητό παιδικό laptop, γιατί μπορεί να αντέξει σε όλα τα χτυπήματα μώλωπες που αναγκάζονται να συμβούν. Υπάρχει ένα ενισχυμένο ελαστικό προστατευτικό κάλυμμα που περιστρέφεται γύρω από ολόκληρο το φορητό υπολογιστή και προστατεύει από τις σταγόνες ύψους 3,9 πόδια. Και η προσθήκη ενός ανθεκτικού στο χτύπημα πληκτρολόγιο θα προσφέρει στους γονείς ακόμα περισσότερη ηρεμία. Ακόμη και με όλη αυτή την προστασία, είναι ακόμα ελαφρύ στα 2.65 λίβρες και έχει 10 ώρες ζωής της μπαταρίας.

Πέρα από την προστασία, το C202 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Celeron N3060, 16GB αποθήκευσης, 4GB μνήμης RAM και οθόνη 11,6 ιντσών 1366 x 768 με αντιθαμβωτική οθόνη. Επιπλέον, ως Chromebook, οι γονείς δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πιθανούς ιούς που θα μπορούσαν να προέρχονται από άλλες πλατφόρμες υπολογιστών. Οι γονείς θα ανακαλύψουν επίσης ένα πλήθος γονικών ελέγχων που μπορούν να περιορίσουν τις επισκέψεις σε ορισμένους ιστότοπους, να προσθέσουν χρονικά όρια οθόνης, καθώς και να αποκλείσουν δυνητικά επιβλαβείς επεκτάσεις στο Chrome που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την εμπειρία του υπολογιστή.

Το Asus T102HA σηματοδοτεί μια άλλη είσοδο φιλική προς το παιδί 2 σε 1, αλλά το κάνει με μια πολύ πιο φιλική προς το πορτοφόλι τιμή. Με τη βοήθεια ενός επεξεργαστή X5 Quad-core Intel Atom, 4GB μνήμης RAM και δίσκου 128GB, υπάρχει αρκετός χώρος κάτω από την κουκούλα για να χειριστεί τόσο το σχολείο όσο και το παιχνίδι. Τα παιδιά θα λατρέψουν τον ελαφρύ σχεδιασμό (μόλις 1,7 λίβρες) με το πληκτρολόγιο. Η οθόνη 10,1 ιντσών και 1280 x 800 προσφέρει ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για μέγιστη άνεση προβολής, καθώς και μαγνητικό εξάρτημα που κρατά το πληκτρολόγιο κλειδωμένο στην οθόνη.

Το πληκτρολόγιο και το touchpad αισθάνονται λίγο περιορισμένα για τους ενήλικες, αλλά είναι σχεδόν τέλεια για τα παιδιά, παρέχοντας μια εύκολη και ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης. Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής κρύβει μεγάφωνα που είναι ιδανικά για προβολή ταινιών και ακρόαση μουσικής. Ως φορητός υπολογιστής με Windows 10, το T102HA περιλαμβάνει την πύλη Family Web της Microsoft για πρόσθετους ελέγχους για καθημερινή χρήση και διατηρεί τα παιδιά ασφαλή και προστατευμένα όταν είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο.

Ο φορητός υπολογιστής VTech Tote and Go είναι ένας πραγματικός φορητός υπολογιστής για αρχάριους. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 36 μηνών έως έξι ετών, το VTech είναι μια είσοδος πύλης στην διδασκαλία των παιδιών βασικών πραγματικών στοιχείων όπως λέξεις, ορθογραφία, σχήματα, ζώα και πολλά άλλα.

Τα παιδιά θα μάθουν τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων μέσω παιχνιδιών παζλ και λογικής που συμβάλλουν στη βελτίωση του συντονισμού από το χέρι σε μάτι, το οποίο θα είναι πολύ χρήσιμο όταν μεταβούν στην κατηγορία των ενηλίκων φορητών υπολογιστών. Όλοι μαζί, υπάρχουν 20 μοναδικές διαδραστικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας των παιδιών για να γράψουν τα ονόματά τους, να μετρήσουν τις ηλικίες τους και να διερευνήσουν σχήματα και αριθμούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το VTech είναι πολύ μακριά από τον κόσμο των Windows 10 και του OS X της Apple, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε κάπου και το VTech Tote and Go το καθιστά εξαιρετικά εύκολο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .