Πώς να ρυθμίσετε το γραφείο σας Σχεδιαστής Ιστού

Ποιος εξοπλισμός είναι ζωτικός και τι μπορεί να εξαλειφθεί;

Ο ελάχιστος εξοπλισμός για έναν ελεύθερο σχεδιαστή ιστοσελίδων

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε ως ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να κάνετε τη δουλειά:

Μόλις έχετε αυτά τα τρία στοιχεία, θα έχετε την ελάχιστη ρύθμιση για να κάνετε το freelancing του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα σας συνιστούσα να βοηθήσετε να διευκολύνετε την εργασία σας.

Εξοπλισμός γραφείου για ανεξάρτητους σχεδιαστές ιστοσελίδων

Αν έχετε φορητό υπολογιστή, μπορείτε να εργαστείτε σχεδόν οπουδήποτε. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι η κατοχή ενός συγκεκριμένου χώρου για καθημερινή εργασία είναι πιο παραγωγική. Αυτά τα γραφικά γραφείου θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εργασία σας:

Η εργονομία είναι σημαντική για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων καθώς καθόμαστε στο γραφείο μας για μεγάλες χρονικές περιόδους. Αφού επιλέξετε το γραφείο και την καρέκλα σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον Οδηγό για τη δημιουργία ενός εργονομικού σταθμού υπολογιστών στην τοποθεσία Εργονομία στο About.com.

Την επιχειρηματική σας ταυτότητα Freelancing

Η επιχειρηματική σας ταυτότητα είναι το λογότυπο και το χρώμα που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας για να διαφοροποιηθεί από άλλες επιχειρήσεις. Αυτό αποτελείται από:

Άλλο Λογισμικό για το Freelancer Web Design

Υπάρχουν πολλά πακέτα λογισμικού εκεί έξω που είναι χρήσιμα. Στην πραγματικότητα, οτιδήποτε μπορείτε να γράψετε σε χαρτί πιθανότατα έχει ένα πακέτο λογισμικού για να το κάνει για σας. Μερικά από τα λογισμικά που χρησιμοποιώ περιλαμβάνουν:

Άλλα Ηλεκτρονικά που μπορεί να χρειαστεί ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής Ιστού

Τέλος, μπορεί να θέλετε κάποια άλλα ηλεκτρονικά να σας διευκολύνουν. Μερικά από τα ηλεκτρονικά που βρίσκονται στο γραφείο μου περιλαμβάνουν:

Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεστε τα πάντα σε αυτή τη λίστα για να είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Ξεκινήστε με το ελάχιστο και προσθέστε τα πράγματα όπως γίνονται απαραίτητα ή έχετε τα χρήματα και θέλετε να τα αγοράσετε.