Προβολέας βίντεο Vivitek Qumi Q7 Plus DLP - Προφίλ φωτογραφίας

01 από 09

Φωτογραφίες Vivitek Qumi Q7 Plus 3D DLP Video Projector

Φωτογραφία του βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP με τα παρεχόμενα αξεσουάρ. Φωτογραφία © Robert Silva

Ο βιντεοπροβολέας Vivitek Qumi Q7 Plus DLP διαθέτει δυνατότητα ανάλυσης οθόνης 720p (τόσο σε 2D όσο και σε 3D). Επίσης, σε αντίθεση με τους περισσότερους προβολείς DLP, το Q7 Plus είναι "χωρίς λάμπα", πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιεί ένα συγκρότημα λαμπτήρα / έγχρωμου τροχού για να βοηθήσει στην προβολή εικόνων στην οθόνη, αλλά αντ 'αυτού χρησιμοποιεί μια πηγή φωτός LED σε συνδυασμό με DLP HD Pico Chip. Αυτό επιτρέπει ένα πολύ πιο συμπαγές σχεδιασμό, καθώς και την εξάλειψη της ανάγκης για την περιοδική αντικατάσταση λαμπτήρων (για να μην αναφέρουμε χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας).

Ως σύντροφος στην πλήρη μου αναθεώρηση, εδώ είναι μια πρόσθετη φωτογραφία που εξετάζει τις λειτουργίες και τις συνδέσεις του Vivitek Qumi Q7 Plus.

Για να ξεκινήσετε είναι μια ματιά στο τι έρχεται στο πακέτο Vivitek Qumi Q7 Plus.

Ξεκινώντας το πίσω μέρος είναι η παρεχόμενη θήκη μεταφοράς, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης, Πληροφορίες εγγύησης, Καλώδιο HDMI και Καλώδιο MHL .

Προχωρώντας προς τα εμπρός, πάνω από τον προβολέα Qumi Q7 Plus, είναι το CD-ROM (παρέχεται πλήρης οδηγός).

Η κλίση στο μπροστινό μέρος του προβολέα είναι το ασύρματο τηλεχειριστήριο μεγέθους πιστωτικής κάρτας.

Τέλος στην αριστερή πλευρά του προβολέα είναι το καλώδιο οθόνης VGA / PC και στη δεξιά πλευρά είναι το αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος.

Επίσης εμφανίζεται μερική ματιά στο μπροστινό μέρος του προβολέα, με το αποσπώμενο κάλυμμα φακού συνδεδεμένο.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

02 του 09

Vivitek Qumi Q7 Plus DLP βιντεοπροβολέας - μπροστινή και οπίσθια προβολή

Εμπρόσθια και οπίσθια όψη του βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Εδώ υπάρχει μια κοντινή φωτογραφία τόσο της εμπρός όσο και της οπίσθιας προβολής του Video Projector Vivitek Qumi Q7 Plus DLP.

Πάνω και πίσω από τον φακό (στη δεξιά πλευρά), βρίσκονται τα χειριστήρια εστίασης και ζουμ που βρίσκονται σε μια θήκη. Υπάρχουν επίσης κουμπιά λειτουργιών επί του σκάφους στο πίσω μέρος του προβολέα (δεν είναι εστιασμένη σε αυτή τη φωτογραφία). Αυτά θα εμφανιστούν λεπτομερέστερα αργότερα σε αυτό το προφίλ φωτογραφιών.

Το κάτω μέρος της φωτογραφίας παρουσιάζει τον πίσω πίνακα σύνδεσης του Vivitek Qumi Q7 Plus.

Ξεκινώντας από την άκρη αριστερά είναι το δοχείο εναλλασσόμενου ρεύματος.

Μετακινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, πρώτα είναι μια σύνδεση USB, ακολουθούμενη από δύο εισόδους HDMI . Αυτά επιτρέπουν τη σύνδεση εξαρτημάτων πηγής HDMI ή DVI (όπως καλώδιο HD ή δορυφορικό κιβώτιο HD, DVD, Blu-ray ή HD-DVD Player). Οι πηγές με εξόδους DVI μπορούν να συνδεθούν με μια είσοδο HDMI του Vivitek Qumi Q7 Plus μέσω καλωδίου προσαρμογέα DVI-HDMI.

Ακριβώς κάτω από τις δύο είσοδοι HDMI είναι ο οπίσθιος αισθητήρας τηλεχειρισμού.

Η μετακίνηση προς τα δεξιά των εισόδων HDMI είναι η είσοδος VGA / PC Monitor . Η υποδοχή εξόδου επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν ένα εισερχόμενο σήμα εισόδου πίσω σε άλλο προβολέα ή συσκευή απεικόνισης βίντεο.

Η σύνδεση VGA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση ενός υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή ή μιας πηγής βίντεο συνιστωσών (κόκκινη, πράσινη και μπλε) , συσκευή χρησιμοποιώντας καλώδιο προσαρμογέα Component-to-VGA.

Συνεχίζοντας στα δεξιά των εισόδων VGA είναι η είσοδος βίντεο Composite , καθώς και ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων τύπου RCA, καθώς και είσοδος στερεοφωνικού ήχου 3,5 mm (πράσινο).

Τέλος, στην κάτω δεξιά υποδοχή κλειδώματος αντικλεπτικής προστασίας Kensington.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

03 του 09

Vivitek Qumi Q7 Plus DLP Video Projector - Έλεγχος εστίασης / ζουμ

Φωτογραφία των κουμπιών εστίασης / ζουμ στον προβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να δείτε τα στοιχεία ελέγχου Focus / Zoom του Vivitek Qumi Q7 Plus, τα οποία τοποθετούνται ως μέρος της διάταξης φακού.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

04 του 09

Vivitek Qumi Q7 Plus Προβολέας βίντεο DLP - Έλεγχοι επί του σκάφους

Έλεγχοι επί του σκάφους που παρέχονται στον βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Εικονίζονται σε αυτή τη σελίδα τα χειριστήρια (που αναφέρονται ως πληκτρολόγιο) για το Vivitek Qumi Q7 Plus. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου αναπαράγονται επίσης στο ασύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο εμφανίζεται αργότερα σε αυτή την συλλογή.

Ξεκινήστε στα αριστερά είναι τα κουμπιά πλοήγησης και πρόσβασης μενού στην οθόνη.

Το κουμπί στο κέντρο είναι το πλήκτρο Mode / Enter. Η λειτουργία λειτουργίας αποκτά πρόσβαση στις ρυθμίσεις ρύθμισης της εικόνας, ενώ το κουμπί εισαγωγής ενεργοποιεί τους επιλογείς μενού στην οθόνη.

Μετακινώντας προς τα δεξιά είναι το κουμπί Power / Standby (πράσινο) και ένα στα δεξιά είναι οι ενδείξεις Ισχύς και Θερμοκρασία.

Όταν ο προβολέας είναι ενεργοποιημένος, η ένδειξη λειτουργίας αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα και στη συνέχεια θα παραμείνει πράσινο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Όταν αυτή η ένδειξη εμφανίζει συνεχώς πορτοκαλί χρώμα. Στη λειτουργία ψύξης, η ένδειξη ισχύος αναβοσβήνει πορτοκαλί.

Η ένδειξη Temp δεν πρέπει να ανάβει όταν ο προβολέας είναι σε λειτουργία. Αν ανάβει (κόκκινο) τότε ο προβολέας είναι πολύ ζεστός και πρέπει να γυρίσει

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα κουμπιά που είναι διαθέσιμα στον προβολέα είναι επίσης προσβάσιμα μέσω του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου. Ωστόσο, ο διαθέσιμος έλεγχος στον προβολέα είναι μια πρόσθετη ευκολία - δηλαδή, εκτός εάν ο προβολέας έχει τοποθετηθεί στην οροφή.

Για μια ματιά στο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με το Vivitek Qumi Q7 Plus, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

05 του 09

Vivitek Qumi Q7 Plus DLP Βιντεοπροβολέας - Τηλεχειριστήριο

Φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου που παρέχεται για τον βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Ακολουθεί μια ματιά στο τηλεχειριστήριο του Vivitek Qumi Q7 Plus.

Αυτό το τηλεχειριστήριο είναι πολύ μικρό (μέγεθος πιστωτικής κάρτας).

Στο επάνω αριστερό μέρος βρίσκεται το κουμπί Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση.

Ο κύκλος κοντά στο επάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου είναι τα κουμπιά πλοήγησης μενού. Αυτή η ομάδα από εννέα κουμπιά είναι ακριβώς ίδια με το εννέα κουμπιών ελέγχου ελέγχου που περιγράψαμε προηγουμένως.

Συνεχίζοντας να κατεβαίνει προς τα κάτω, υπάρχει ένα πλήκτρο "Ποντίκι" - αυτό ενεργοποιεί το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό του ποντικιού των τηλεχειριστηρίων (για χρήση με τη λειτουργία Browser Web).

Ακριβώς κάτω από τα κουμπιά πλοήγησης μενού είναι μια σειρά που αντιστρέφει τα κουμπιά "Πρόσβαση μενού", "Σίγαση ηχείου" και "Εξαγωγή πηγής".

Στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα κουμπιά Page Up / Down και Volume (το Qumi Q7 Plus διαθέτει ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων).

Για μια ματιά σε μια δειγματοληψία των μενού στην οθόνη, προχωρήστε στην επόμενη σειρά φωτογραφιών σε αυτήν την παρουσίαση.

06 του 09

Vivitek Qumi Q7 Plus Προβολέας βίντεο DLP - Κύριο μενού

Φωτογραφία του Κύριου Μενού στον Βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Ακολουθεί μια ματιά στο Κύριο Μενού (που αναφέρεται ως Media Suite Menu) του προβολέα Qumi Q7 Plus.

Το μενού χωρίζεται σε οκτώ ενότητες:

Μουσική - Παρέχει ένα υπομενού για τον έλεγχο πρόσβασης και αναπαραγωγής του μουσικού περιεχομένου από συμβατές πηγές ήχου (USB, CD, κλπ.).

Movie - Παρέχει ένα υπομενού για τον έλεγχο πρόσβασης και αναπαραγωγής του περιεχομένου βίντεο από συμβατές πηγές περιεχομένου βίντεο.

Φωτογραφία - Παρέχει ένα μενού προβολής φωτογραφιών που διαθέτει επίσης λειτουργία παρουσίασης εικόνων για αναπαραγωγή εικόνων.

Πρόγραμμα προβολής του Office - Πρόγραμμα προβολής εγγράφων που εμφανίζει συμβατά αρχεία εγγράφων.

Wifi Display - Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμορφώσουν τον προβολέα σε δίκτυο οικιακού ή γραφείου (απαιτείται προαιρετικό ασύρματο USB Wi-Fi dongle).

Πρόγραμμα περιήγησης στο Web - Επιτρέπει την πλοήγηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο και τον προβολέα.

Wifi - Αναζητά διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα.

Ρυθμίσεις - Παρέχει ρυθμίσεις εικόνας και λειτουργιών προβολέα βίντεο.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

07 του 09

Vivitek Qumi Q7 Plus Video Projector DLP - Μενού Ρυθμίσεων Εικόνας

Φωτογραφία του μενού "Ρυθμίσεις εικόνας" στον βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία το μενού Ρυθμίσεις εικόνας.

1. Λειτουργία προβολής: Παρέχει πολλές προκαθορισμένες ρυθμίσεις χρώματος, αντίθεσης και φωτεινότητας: Παρουσίαση, Φωτεινή (όταν το δωμάτιό σας έχει πολύ φωτισμό), Παιχνίδι, Ταινία (καλύτερη για προβολή ταινιών σε σκοτεινό δωμάτιο), TV, sRBG , Χρήστης 1.

2. Φωτεινότητα: Κάντε την εικόνα πιο φωτεινή ή πιο σκούρα.

3. Αντίθεση: Αλλάζει το επίπεδο του σκούρου στο φως.

4. Υπολογιστής: Ρυθμίσεις για χρήση κατά την προβολή εικόνων από συνδεδεμένο υπολογιστή (οριζόντια θέση, κατακόρυφη θέση, συχνότητα ρολογιού, παρακολούθηση).

5. Αυτόματη εικόνα: Ρυθμίζει αυτόματα τα χαρακτηριστικά της οθόνης για εικόνες που προέρχονται από υπολογιστή. 6. Προηγμένες:

Brilliant Color: ON / OFF - Ένας αλγόριθμος επεξεργασίας χρώματος που διατηρεί τον σωστό κορεσμό χρώματος όταν χρησιμοποιείται υψηλότερη ρύθμιση φωτεινότητας.

Sharpness ( Ευκρίνεια) - Ρυθμίζει το βαθμό βελτίωσης της άκρης της εικόνας. Αυτή η ρύθμιση πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, καθώς μπορεί να τονίσει τα τεχνάσματα άκρων.

Θερμοκρασία χρώματος - Ρυθμίζει την ζεστασιά (πιο κόκκινη - εξωτερική εμφάνιση) ή Coolness (πιο μπλε - εσωτερική εμφάνιση) της εικόνας. Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν ζεστό, κανονικό και δροσερό.

Video AGC - Παρέχει αυτόματο κέρδος σήματος βίντεο για εισερχόμενες πηγές.

Κορεσμός βίντεο - Ρυθμίζει το βαθμό όλων των χρωμάτων μαζί στην εικόνα.

Βίντεο Απόχρωση - Ρυθμίζει την ποσότητα πράσινου και ματζέντα στην εμφανιζόμενη εικόνα.

Color Gamut - Ορίζει τις προδιαγραφές χρωμάτων που θα εμφανίζονται: εγγενής, REC709, SMPTE, EBU

Διαχείριση χρωμάτων: Παρέχει πιο ακριβείς ρυθμίσεις για κάθε πρωτεύον χρώμα (Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο)

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ....

08 από 09

Προβολέας βίντεο Vivitek Qumi Q7 Plus DLP - Μενού γενικών ρυθμίσεων 1

Φωτογραφία του μενού γενικών ρυθμίσεων 1 του βίντεο προβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Εδώ είναι η εμφάνιση και η ανασκόπηση του πρώτου από τα δύο μενού Γενικών Ρυθμίσεων που παρέχονται στον βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus.

1. Πηγή: Επιλογή πηγής εισόδου (μπορεί επίσης να γίνει απευθείας μέσω χειριστηρίων αφής ή τηλεχειρισμού στο πλοίο).

2. Προβολή: Προσανατολίζει την προβαλλόμενη εικόνα ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης του προβολέα σε σχέση με την οθόνη - Κανονική (εμπρός), Οροφή (εμπρός), Πίσω, Πίσω + Οροφή.

3. Ρυθμός όψης : Επιτρέπει τη ρύθμιση της αναλογίας διαστάσεων του προβολέα. Οι επιλογές είναι:

Συμπληρώστε - Η εικόνα γεμίζει πάντα την οθόνη, ανεξάρτητα από το ποια είναι η αναλογία πλευρών της πηγής. Για παράδειγμα, θα εμφανιστούν εικόνες 4x3.

4: 3 - Εμφανίζει εικόνες 4x3 με μαύρες γραμμές στην αριστερή και δεξιά πλευρά της εικόνας, εμφανίζονται ευρύτερες εικόνες αναλογίας εικόνας με αναλογία 4: 3 με μαύρες γραμμές στις δύο πλευρές και στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας.

16: 9 - Εμφανίζει σωστά τις εικόνες 16: 9.

Letterbox - Εμφανίζει τις εικόνες στο σωστό οριζόντιο πλάτος τους, αλλά αλλάζει το μέγεθος της εικόνας σε 3/4 αυτού του πλάτους. Αυτό χρησιμοποιείται καλύτερα για περιεχόμενο που φέρει ετικέτα ως μορφή Letterbox.

Native - Εμφανίζει όλες τις εισερχόμενες εικόνες χωρίς τροποποίηση της αναλογίας εικόνας ή αναβάθμιση της ανάλυσης.

2.35: 1 - Εμφανίζει εικόνες σε μορφή εξαιρετικά ευρείας οθόνης που χρησιμοποιείται σε πολλές ταινίες.

4. Keystone : Ρυθμίζει το γεωμετρικό σχήμα της οθόνης έτσι ώστε να διατηρεί μια σωστή ορθογώνια εμφάνιση σε σχέση με τη γωνία του προβολέα προς την οθόνη. Αυτό είναι χρήσιμο εάν ο προβολέας πρέπει να κλίνει προς τα επάνω ή προς τα κάτω για να προβάλλει την εικόνα στην οθόνη.

5. Ψηφιακό ζουμ : Σας επιτρέπει να μεγεθύνετε ψηφιακά το κέντρο της εικόνας.

6. Ήχος: Ρυθμίσεις έντασης ήχου και σίγασης.

7. Προηγμένη 1:

Γλώσσα - Επιλέγει τη γλώσσα εμφάνισης μενού.

Κλείδωμα ασφαλείας - Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση

Κενή οθόνη - Το χρώμα φόντου της οθόνης όταν δεν έχει επιλεγεί ή ενεργοποιηθεί καμία πηγή εικόνας: Λευκό (μαύρο), Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε, Λευκό.

Splash Logo - Ορίζει αν το επίσημο λογότυπο Qumi εμφανίζεται όταν ο προβολέας είναι ενεργοποιημένος.

Κλείσιμο λεζάντας - Κλειστό λεζάντα: Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση.

Κλείδωμα πληκτρολογίου - Αποτρέπει τους ανεπιθύμητους χρήστες από την αλλαγή των ρυθμίσεων στο βιντεοπροβολέα χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα χειριστήρια.

Ρυθμίσεις 3D: Ρυθμίζει τον τύπο γυαλιού που χρησιμοποιείται (Απενεργοποίηση, DLP-Link, IR), Αναστροφή 3D συγχρονισμού (διατηρείται η ακολουθία Active Shutter), 3D (Frame Sequential, Top / Bottom, Side- Μετατροπή 2D σε 3D με αυξημένο βάθος.

Auto Keystone: Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη λειτουργία Auto Keystone. Αν είναι ενεργοποιημένη, η ορθογώνια αναλογία των εικόνων που εμφανίζονται αλλάζει αυτόματα ανάλογα με την ανιχνευόμενη γωνία του προβολέα προς την οθόνη (δεν είναι τόσο ακριβής και χρησιμοποιεί τη χειροκίνητη λειτουργία keystone).

8. Προηγμένη 2:

Δοκιμαστικό μοτίβο - Εμφανίζει τα πρότυπα δοκιμών που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ρύθμισης του προβολέα: Κανένα, Πλέγμα, Λευκό, Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε, Μαύρο.

H Μετατόπιση εικόνας - Ρυθμίζει την οριζόντια θέση της απεικονιζόμενης εικόνας.

V Μετατόπιση εικόνας - Ρυθμίζει την κατακόρυφη θέση της απεικονιζόμενης εικόνας.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

09 του 09

Προβολέας βίντεο Vivitek Qumi Q7 Plus DLP - Μενού γενικών ρυθμίσεων 2

Φωτογραφία του Μενού γενικών ρυθμίσεων 2 του βιντεοπροβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Φωτογραφία © Robert Silva

Ακολουθεί μια ματιά στο δεύτερο γενικό μενού ρυθμίσεων που παρέχεται στο Vivitek Qumi Q7 Plus:

Αυτόματη πηγή: Ενεργοποιεί την αυτόματη ανίχνευση πηγής όταν ενεργοποιείται μια πηγή (Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση).

Χωρίς σήμα σίγασης: Απενεργοποιείται αυτόματα ο προβολέας αν δεν εντοπιστεί σήμα εισόδου μετά από καθορισμένο χρονικό διάστημα. Μπορεί να ρυθμιστεί από 0 έως 180 λεπτά.

Αυτόματη ενεργοποίηση: Απενεργοποίηση / ενεργοποίηση

Λειτουργία LED: Ορίζει την κατανάλωση ενέργειας των πηγών φωτός LED (ECO, Normal).

Επαναφορά όλων: Επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις στις εργοστασιακές προεπιλογές. '

Κατάσταση: Εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας του προβολέα, όπως:

Ενεργή πηγή: Επιλεγμένη πηγή εισόδου.

Πληροφορίες βίντεο: Εμφανίζει πληροφορίες ανάλυσης / εικόνας για την πηγή RGB και το πρότυπο χρώματος για την πηγή βίντεο.

Ώρες LED: Εμφανίζει τον αριθμό ωρών που χρησιμοποιείται η πηγή φωτός LED.

Έκδοση λογισμικού : Τρέχουσα έκδοση λογισμικού που χρησιμοποιείται από τον projetor.

Προηγμένη 1 - Θέση μενού (Κέντρο, Κάτω, Αριστερά, Αριστερά δεξιά), Διαφανές μενού (0%, 25%, 50%, 75%, 100%), ).

Προηγμένο 2 - Χρονοδιακόπτης αναστολής (0 έως 600 λεπτά), Φίλτρο πηγής (Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση των ακόλουθων πηγών - VGA, Σύνθετο βίντεο, HDMI 1 / MHL, HDMI 2, USB).

Αυτό ολοκληρώνει το προφίλ φωτογραφίας του βίντεο προβολέα Vivitek Qumi Q7 Plus DLP. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε, ο προβολέας αυτός προσφέρει πολλές δυνατότητες σύνδεσης, προσβασιμότητας και ρυθμίσεων.

Για επιπλέον άποψη σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του Vivitek Qumi Q7 Plus, ελέγξτε επίσης τις αναθεωρήσεις και τις δοκιμές απόδοσης βίντεο .

Επίσημη σελίδα προϊόντος