Δωρεάν πινέλα σπινθήρων για το Photoshop

Πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο παρέχουν βούρτσες λάμψης ως δωρεάν downloads για ιδιωτική χρήση και με μικρή χρέωση για εμπορική χρήση. Ακολουθεί μια λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές.

01 από 07

Προσθέστε λάμψη στα σχέδια του Photoshop με τις βούρτσες

Οι περισσότεροι σχεδιαστές για web και εκτύπωση χρησιμοποιούν το Adobe Photoshop ή το Photoshop Elements σε κάποιο σημείο καθώς σχεδιάζουν και οι πιο δημιουργικοί από αυτούς χρησιμοποιούν βούρτσες για να βελτιώσουν τα σχέδιά τους. Παρόλο που το λογισμικό της Adobe συνοδεύεται από προεπιλογές βουρτσών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες συμβατές βούρτσες. Πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο παρέχουν βούρτσες λάμψης ως δωρεάν downloads για ιδιωτική χρήση και με μικρή χρέωση για εμπορική χρήση.

Γενικά, αφού κάνετε λήψη των βουρτσών, αποσυμπιέστε τα, τοποθετήστε τα στο φάκελο Brushes (Βούρτσες) στο φάκελο Photoshop Presets (Προεπιλογές Photoshop) . Ανοίξτε το Photoshop και φορτώστε τις νέες βούρτσες.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις βούρτσες σπινθήρων για να προσθέσετε κάποια μαγεία στα σχέδιά σας.

02 του 07

Obsidian Dawn

Οι σχεδιαστές μπορούν να βρουν λάμψη και λάμψη όλων των ειδών στη θέση Obsidian Dawn.

Περισσότερο "

03 του 07

Brusheezy

Το Brusheezy προσφέρει μια δωρεάν συλλογή υψηλής ευκρίνειας από βούρτσες με λάμψη και λάμψη για χρήση με τα Photoshop και Photoshop Elements . Η συλλογή διαθέτει διάφορα στίγματα από λάμψη, μερικές στροβιλιστικές στροφές και μεμονωμένες λάμπες. Περισσότερο "

04 του 07

Αποκλειστική τέχνη

Η Deviant Art είναι ένας θησαυρός των συλλογών Brush υψηλής ανάλυσης Photoshop, συμπεριλαμβανομένων πολλών λαμπιδιών. Όλα είναι δωρεάν, αλλά κάποια πιστωτική αίτηση όταν χρησιμοποιείται για εμπορική χρήση. Προσθέστε κάποια ομορφιά στα σχέδιά σας με ένα από αυτά τα πακέτα.

05 του 07

Δυναμικές βούρτσες

Το Dynamic Brushes είναι μια one-stop shop για δωρεάν και χαμηλού κόστους εμπορικές βούρτσες Photoshop. Η δωρεάν βούρτσα Single Swirlies είναι γεμάτη από εορταστικές εκδηλώσεις για μια αίσθηση κόμματος, ενώ η βούρτσα Shining Sparkles είναι λεπτή και υπέροχη (και εξαιρετικά χαμηλή τιμή). Περισσότερο "

06 του 07

QBrushes

Το QBrushes προσφέρει μια συλλογή 25 πινέλων Photoshop υψηλής ανάλυσης με την κατάλληλη ονομασία Sparkles. Είναι ένα μεγάλο σύνολο βούρτσες για να προσθέσετε λίγο λάμψη στα έργα σας. Τα πινέλα σε αυτό το σετ δουλεύουν τέλεια για να προσθέσετε στιγμιότυπα στις φωτογραφίες και τα αστραφτερά αστέρια στον ουρανό σας.

Μεταξύ των άλλων δωρεάν συλλογών του ιστότοπου είναι τα Brushes και τα Particles & Stars (μόνο για Photoshop CS, CS2 και CS3). και το Βούρτσα έκρηξης για ένα σπινθηριστικό αποτέλεσμα. Περισσότερο "

07 του 07

Εργαστήριο WebDesignNet

Το WebDesignNet Lab προσφέρει τη συλλογή Night Sky Brushes, τόμους 1-3. Αυτά τα σύνολα μεγάλων βούρτσων αντιπροσωπεύουν τη σκόνη και τα αστέρια που λάμπει και λάμπει σε μια νυχτερινή ατμόσφαιρα. Αυτά τα πινέλα είναι συμβατά από το CS3 και είναι δωρεάν τόσο για προσωπικά όσο και για εμπορικά έργα. Περισσότερο "