Κάνοντας τηλεοπτικές ραδιοφωνικές ταινίες να δουλεύουν με ψηφιακές τηλεοράσεις

Μια λύση για την ακρόαση της τηλεόρασης σε ένα ραδιόφωνο

Τα ραδιόφωνα της ζώνης τηλεόρασης είναι ραδιόφωνα AM / FM που λαμβάνουν επίσης το τμήμα ήχου ενός αναλογικού τηλεοπτικού σήματος. Αυτό καθιστά δυνατή την ακρόαση της τηλεόρασης στο ραδιόφωνο. Το πρόβλημα με τα ραδιόφωνα της τηλεοπτικής μπάντας είναι ότι ο δέκτης τηλεόρασης μέσα τους δεν λειτουργεί με την ψηφιακή τηλεόραση, η οποία είναι μια μεγάλη θανάτωση buzz.

Το πρόβλημα

Η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση μόνο το 2009 σκότωσε το ραδιοφωνικό συγκρότημα. Το αξιόπιστο ραδιόφωνο ζώνης τηλεόρασης δεν μπορεί να λειτουργήσει με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Είναι ένα ατυχές ατύχημα της ψηφιακής μετάβασης.

Υπάρχει, ωστόσο, μια λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ακούσετε τηλεόραση στο ραδιόφωνο σας.

Ο τρόπος αντιμετώπισης

Χρησιμοποιείτε ένα κουτί μετατροπέα κεραίας και DTV για να τραβήξετε τον ήχο της τηλεόρασης και, στη συνέχεια, συνδέστε την έξοδο ήχου του κιβωτίου μετατροπέα σε ηχεία ή ακουστικά με αυτόνομη ισχύ. Τα ηχεία ή τα ακουστικά χρειάζονται υποδοχή τύπου RCA.

Εκτελέστε τη λειτουργία σάρωσης καναλιού στο κιβώτιο μετατροπέα πριν εκτελέσετε αυτήν τη λύση ή δεν θα λάβετε ήχο.

Αφού όλα ρυθμιστούν σωστά, θα μπορείτε να ακούτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να δείτε την εικόνα. Αλλάξτε το κανάλι χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο ή το ίδιο το κιβώτιο.

Αν νομίζετε ότι αυτό ακούγεται παράξενα παρόμοιο με τον τρόπο που βλέπετε την εκπομπή της τηλεόρασης, τότε είστε σωστοί. Είναι μια ασυνήθιστη λύση, αλλά διορθώνει μια κατά τα άλλα σπασμένη κατάσταση. Φυσικά, αυτή η επιδιόρθωση δεν λειτουργεί σε περιπτώσεις όπου η λήψη ψηφιακής τηλεόρασης δεν είναι δυνατή.

Μέχρις ότου οι εταιρείες παράγουν ραδιόφωνα τηλεοπτικών ταινιών με ψηφιακούς δέκτες τηλεόρασης, αυτό μπορεί να είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε. Η ανάπτυξη ενός ραδιοφώνου ψηφιακής τηλεόρασης περιπλέκεται από το γεγονός ότι τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια χρησιμοποιούν εικονικούς αριθμούς καναλιών διαφορετικούς από τα κανάλια συχνότητας εκπομπής. Στα τέλη του 2017, το πρόβλημα αυτό δεν επιλύθηκε και κανένας κατασκευαστής δεν έχει αναπτύξει ένα ραδιόφωνο ζώνης εργασίας για ψηφιακές τηλεοράσεις.