Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να κάνετε το podcast σας ακόμα καλύτερο

Συμβουλές για να κάνετε το podcast σας καλύτερα από ό, τι σκεφτήκατε

Το podcast σου είναι αυτό που το κάνεις. Και αν θέλετε να το κάνετε καλύτερα εάν θέλετε να το βελτιώσετε για να προσελκύσετε περισσότερους ακροατές. αν θέλετε ένα podcast που ακούγεται καλό και σας κάνει να φαίνεστε ακόμα καλύτερα τότε προσφέρω τις 10 Εντολές Podcast. Έκανα τη λίστα με βάση αυτά που έχω μάθει με τα χρόνια στο ραδιόφωνο, αυτά που έχω μάθει από συνεντεύξεις με τους επιτυχημένους podcasters και τα συναισθήματα μου.

Δέκα. Χρησιμοποιήστε ένα αξιοπρεπές μικρόφωνο. Αν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο ή το σετ μικροφώνου-ακουστικού που έχετε τραβήξει από την τελευταία εργασία τηλε-εμπορίας, δεν δημιουργείτε ένα podcast - δημιουργείτε ένα μακρύ φωνητικό ταχυδρομείο.

Εννέα. Επεξεργαστείτε μόνοι σας Πριν και μετά την εγγραφή. Δεν είναι για πόσο καιρό μιλάτε - αυτό είναι που λέτε.

Οκτώ . Επίδειξη showmanship. Κάθε podcast είναι ένα σκηνικό για εσάς. Έχετε ένα κοινό που σας κάνει τον ερμηνευτή.

Επτά . Δημιουργήστε μια δομή στο podcast σας, ακόμα κι αν είναι απλή. Τουλάχιστον: πείτε τους τι λέτε, πείτε τους, και στη συνέχεια να τους πείτε τι είπατε.

Έξι . Μην αντιγράφετε το αγαπημένο σας προσωπικό ραδιόφωνο ή podcast. Απορροφήστε τις καλές ιδέες αλλά εξάγετε το δικό σας στυλ.

Πέντε . Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε ένα σύνθημα για το podcast σας. Κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα. Μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στο περιεχόμενό σας. Το Vino Man Podcast - "Η επίδειξη κρασιού για μια ευτυχισμένη γενιά σταφυλιών"

Τέσσερα . Αφού ο επισκέπτης λάβει χρόνο για να εμφανιστεί στο podcast σας, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ευχαριστίας.

Τρεις . Χρησιμοποιήστε στοιχεία παραγωγής (μουσική, ηχητικά εφέ κ.λπ.), όταν ενδείκνυται για την ενίσχυση, αλλά μην το παρακάνετε ή απλά αποσπάτε την προσοχή.

Δύο . KISS - Κρατήστε το απλό, ανόητο. Αυτό ισχύει για τον εξοπλισμό, το λογισμικό και τη διανομή σας. Μην ξοδεύετε 3.000 δολάρια σε ένα πλήρες στούντιο, πριν καν κάνετε το πρώτο σας podcast.

Ένα . Αν σας αρέσει αυτό που κάνετε και ξέρετε για τι μιλάτε, οι οπαδοί σας θα σας βρουν. Αλλά, για κάθε περίπτωση: ποτέ δεν πονάει να στείλει ένα δελτίο τύπου.