Τι είναι η τεχνολογία χωρίς ενδιαφέρον όνομα (TWAIN);

Τεχνολογία χωρίς ενδιαφέρον όνομα

Μύθος ή όχι, έχω ακούσει ότι το ακρωνύμιο TWAIN σημαίνει "Τεχνολογία χωρίς ενδιαφέρον όνομα" για πάνω από 30 χρόνια τώρα, αρκετό καιρό για αυτό το κομμάτι της γνώσης να είναι αληθινό λόγω της τεράστιας μακροζωίας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα στο παρακάτω άρθρο σχετικά με την πραγματική χρήση του TWAIN ή τι χρησιμοποιείται για, το ακόλουθο About.com "Τι είναι το TWAIN;" άρθρο στην ενότητα Λογισμικό γραφικών θα βοηθήσει να καθαρίσετε πολλά από αυτά.

Για πιο εκτεταμένες πληροφορίες, θα πρέπει να ελέγξετε το twain.org, όπου θα βρείτε περισσότερα για το TWAIN από ό, τι μπορείτε να σφίξετε ένα ραβδί. Εν πάση περιπτώσει, δεν υπάρχουν πολλά για αυτό, μόλις το εγκαταστήσετε και το φτιάξετε μόνο.

==================== Το προηγούμενο άρθρο ξεκινάει παρακάτω =========================

Ορισμός: Το TWAIN είναι ένα πρωτόκολλο λογισμικού που μεταφέρεται μεταξύ του υπολογιστή σας και της φωτογραφικής μηχανής, του σαρωτή ή οποιασδήποτε συσκευής απεικόνισης που χρησιμοποιείτε. Εξασφαλίζει ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να κατανοήσει και να εμφανίσει τα δεδομένα που αποστέλλονται από τη συσκευή απεικόνισης. Δεν είναι ένα αρκτικόλεξο, αλλά, σύμφωνα με την Ομάδα Εργασίας TWAIN, ελήφθη από το "και ποτέ δεν θα συναντηθούν τα twain", από το ποίημα του Rudyard Kipling "Η Μπαλάντα της Ανατολής και της Δύσης". Η ομάδα εργασίας σημειώνει ότι η λέξη αντικατοπτρίζει τη "δυσκολία, την εποχή εκείνη, της σύνδεσης σαρωτών και προσωπικών υπολογιστών".