Οι 7 Καλύτεροι Ασύρματοι δρομολογητές VoIP για Αγορά το 2018

Δεν χρειάζεστε σταθερό τηλέφωνο για να καλέσετε φίλους και οικογένεια

Το VoIP σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις χρησιμοποιώντας μια ευρυζωνική σύνδεση στο Internet αντί για μια παραδοσιακή τηλεφωνική γραμμή. Οι περισσότεροι δρομολογητές είναι διαμορφωμένοι για να διευκολύνουν το VoIP, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσουμε μερικούς διακριτικούς παράγοντες στη νέα γενιά ασύρματων δρομολογητών. Πρώτον, οι νέοι δρομολογητές έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με το πρότυπο 802.11ac, το οποίο παρέχει WLAN υψηλής απόδοσης στη ζώνη των 5GHz. Αυτή η μπάντα είναι η πιο γρήγορη σε δρομολογητές διπλής ζώνης και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες ταχύτητες περιήγησης από ό, τι σε παλαιότερες ζώνες n και g. Επίσης, οι νεότεροι δρομολογητές βελτιστοποιημένοι για VoIP θα έχουν πρωτόκολλο ποιότητας υπηρεσίας (QoS), το οποίο σας επιτρέπει να δώσετε προτεραιότητα στο εύρος ζώνης στο VoIP κατά τη διάρκεια σημαντικών κλήσεων. Ενώ ένας αρκετά γρήγορος δρομολογητής με Beamforming μπορεί να χειριστεί τις κλήσεις με ευκολία, αυτή η λειτουργία είναι σημαντική αν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου πολλές συσκευές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στο Internet.

Το TP-Link AC1200 είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δρομολογητές του Amazon, χάρη στην εύκολη εγκατάστασή του, τις γρήγορες ταχύτητες WiFi και μεγάλη ποικιλία. Είναι ένας δρομολογητής διπλής ζώνης 802.11ac 1200Mbps με ζώνες 2,4GHz και 5GHz, ιδανικός για οικογένειες ή κοινόχρηστα νοικοκυριά όπου πολλές συσκευές προσπαθούν ταυτόχρονα να έχουν πρόσβαση στο Internet. Τρεις εξωτερικές κεραίες και ένας γρήγορος επεξεργαστής διευκολύνουν τη ροή, τη λήψη και την κοινή χρήση.

Ο δρομολογητής κερδίζει τους οπαδούς και διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό με εύκολη ενημέρωση υλικολογισμικού και απλό και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη. Η εγκατάσταση χωρίς προβλήματα και οι ενημερώσεις καθιστούν το σύστημά σας λειτουργικό και λειτουργικό, καθιστώντας τα προβλήματα λήψης όσο το δυνατόν πιο ανεκτά και εγκαθιστώντας άμεσα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις υλικολογισμικού. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τους γονικούς ελέγχους, ένα VPN και ξεχωριστό WiFi.

Αυτός ο ασύρματος δρομολογητής 1200Mb διπλής ζώνης είναι εξοπλισμένος με 802.11ac και ταυτόχρονη σύνδεση διπλής ζώνης που σας επιτρέπει να εκτελείτε καθήκοντα υψηλού εύρους ζώνης με ευκολία. Έχει δύο εξωτερικές κεραίες και επιλεγμένο σημείο πρόσβασης δρομολογητή και λειτουργίες γέφυρας μέσων για συνδεσιμότητα σε όλο το σπίτι. Επιπλέον, το AiRadar λειτουργεί ακόμη και σε διώροφα σπίτια, παρέχοντας κάλυψη σήματος έως και 150 τοις εκατό. Το ASUS RT-AC55U διαθέτει επίσης ενσωματωμένες θύρες USB 3.0 και 2.0 για ανώδυνη μεταφορά και θύρες ethernet gigabit για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη απόδοση. Εάν αγοράζετε το δρομολογητή ειδικά για τις λειτουργίες VoIP, θα απολαύσετε τη λειτουργία Smart QoS, η οποία σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το εύρος ζώνης για VoIP ή άλλα χαρακτηριστικά. Το UI του ταμπλό ASUSWRT παρέχει επίσης εύκολη ρύθμιση UI και 30 δευτερολέπτων.

Αν βρίσκεστε σε κίνηση και δεν έχετε εμπιστοσύνη στα ξενοδοχεία ή στους χώρους εργασίας για να έχετε ασφαλή και ασφαλή WiFi, σκεφτείτε να ακολουθήσετε αυτό το δρομολόγιο μίνι ταξιδιού. Αυτή η φιλική προς τις τσέπες συσκευή είναι ελαφριά και βολική για να φέρει οπουδήποτε. Συνδέεται άμεσα σε ζευγαρωμένες συσκευές όταν μεταβαίνει σε ένα νέο WiFi, οπότε δεν χρειάζεται να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κάθε φορά. Μπορεί ακόμη και να τροφοδοτείται από φορητό υπολογιστή USB, εξαλείφοντας τον πονοκέφαλο της εύρεσης μιας πρίζας. Λειτουργεί με τη μετατροπή του ενσύρματου δικτύου σε WiFi, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε ή να πραγματοποιήσετε κλήσεις VoIP.

Είναι τόσο ανοιχτού κώδικα όσο και προγραμματιζόμενη, υποστηριζόμενη από ένα αποθετήριο πάνω από 4000 πακέτα λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου του firmware Tor που βρίσκεται υπό ενεργό ανάπτυξη. Μπορεί να συγχρονιστεί με ένα από περισσότερα από είκοσι δίκτυα VPN, διασφαλίζοντας ότι η περιήγησή σας είναι ιδιωτική. Άλλες ωραίες λειτουργίες περιλαμβάνουν μνήμη RAM 64GB και Flash 16MB.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τους καλύτερους ασύρματους δρομολογητές ταξιδιών που είναι διαθέσιμοι online.

Οι προηγμένες λειτουργίες ποιότητας υπηρεσιών καθιστούν αυτόν τον ασύρματο δρομολογητή νικητή για όσους αναζητούν λειτουργίες VoIP. Είναι η ρύθμιση για τη διανομή της κυκλοφορίας σε μια βέλτιστη διαδρομή με πιο έξυπνη τεχνολογία εύρους ζώνης. Το Advanced beamforming παρακολουθεί όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, έτσι ώστε να λαμβάνουν τη βέλτιστη ταχύτητα και εμβέλεια, κάτι που είναι ιδανικό για VoIP. Επιπλέον, είναι ένας γρήγορος δρομολογητής με απόδοση διπλής ζώνης 600n και 1300ac για να προσφέρει μια εμπειρία χωρίς καθυστέρηση για streaming, κλήση και λήψη. Δύο θύρες USB σας επιτρέπουν να συνδέσετε συσκευές αποθήκευσης και εκτυπωτές, ενώ οι θύρες WAN και LAN διευκολύνουν τη σύνδεση Ethernet για την ταχύτερη δυνατή εμπειρία Internet.

Αυτός ο νέος ασύρματος δρομολογητής από τη Linksys αποδεικνύει ότι η τεχνολογία του δρομολογητή έχει προχωρήσει με περισσότερους τρόπους από την πρόσθετη ταχύτητα και εμβέλεια. Είναι πλήρως εξοπλισμένο για να ευδοκιμήσει στην ηλικία των ψηφιακών βοηθών, χάρη σε μια εφαρμογή Smart WiFi που μπορεί να ελεγχθεί από την Alexa του Amazon. Και όπως μερικοί από τους άλλους δρομολογητές αυτής της λίστας, χτίζεται με την τεχνολογία Beamforming, η οποία εστιάζει το σήμα WiFi σε κάθε συσκευή του δικτύου σας, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για VoIP.

Ο δρομολογητής επιτυγχάνει γρήγορες ταχύτητες, χάρη στην τεχνολογία πολλαπλών χρηστών MIMO που στέλνει πολλαπλά αποκλειστικά σήματα WiFi σε ταχύτητες δύο ζωνών μέχρι 1.7Gbps σε 802.11ac. Το αποτέλεσμα είναι ότι η συσκευή σας μεταβαίνει στο ισχυρότερο σήμα καθώς περιφέρεται γύρω από το σπίτι, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε το καλύτερο σήμα όπου κι αν πάτε για δραστηριότητες ροής 4K ή άλλες δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης. Ο δρομολογητής περιλαμβάνει επίσης γονικό έλεγχο και ασφάλεια πρόσβασης επισκεπτών.

Αυτός ο γρήγορος ασύρματος δρομολογητής επιτυγχάνει ταχύτητες ασύρματης ταχύτητας 1000Mbps και ασύρματες ταχύτητες 802.11ac με ταχύτητα 1200Mbps. Χάρη σε δύο υψηλής ισχύος εξωτερικές κεραίες, θα έχετε γρήγορη και αξιόπιστη ροή οπουδήποτε στην περιοχή σας. Ο δρομολογητής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως Universal Extender για να ενισχύσει ένα υπάρχον ασύρματο δίκτυο και να το μεταφέρει σε αυξημένη απόσταση στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας.

Ορισμένα άλλα ωραία προνόμια αυτού του δρομολογητή περιλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο των φώτων του δρομολογητή, ώστε να μπορείτε να τους εξασθενήσετε αν αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια μιας ταινίας. Μπορείτε επίσης να περικόψετε τα μαραθώνια τυχερών παιχνιδιών των παιδιών σας όλο το βράδυ, περιορίζοντας τις ενεργές ώρες ή μπλοκάροντας το ακατάλληλο περιεχόμενο με τους γονικούς ελέγχους. Άλλα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν το WPA / WPA2-PSK, το τείχος προστασίας και το δίκτυο επισκεπτών.

Αποκτήστε γρήγορη ταχύτητα σε όλο το σπίτι σας με το Nighthawk AC1900. Με τη βοήθεια ενός επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz, αυτός ο δρομολογητής λειτουργεί στις ζώνες 600 και 1300 Mbs για εκπληκτική ταχύτητα. Ενώ το Beamforming + διασκορπίζει ένα ισχυρό σήμα σε όλο το σπίτι, οι παίκτες θα αγαπούν πραγματικά την προηγμένη QoS upstream που είναι βελτιστοποιημένη για παιχνίδι. Αλλά οι παίκτες δεν είναι οι μόνοι που επωφελούνται από την εξειδικευμένη τεχνολογία. Οι ταχύτητες κινητής WiFi είναι τώρα έως και 100% ταχύτερες με τη δυνατότητα Beamforming + να εστιάζει τα σήματα WiFi στις συσκευές 2,4 και 5GHz. Αυτό σημαίνει πραγματική ισχύ και εμβέλεια σε όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας σας, μειώνοντας οποιαδήποτε υστέρηση κατά τη ροή μέσων ή την πρόσβαση σε εφαρμογές.

Άλλες ωραίες λειτουργίες περιλαμβάνουν μια λειτουργία ελέγχου πρόσβασης που ελέγχει τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο σπίτι σας. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εύκολη διασύνδεση για εγκατάσταση, σύνδεση OpenVPN και κοινωνική κοινή χρήση Kwilt.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους δρομολογητές για τυχερά παιχνίδια που μπορείτε να αγοράσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .