Μάθετε περισσότερα για τα διάφορα τμήματα της οθόνης Excel 2007

Ακολουθεί μια λίστα με τα κύρια τμήματα της οθόνης Excel 2007 για χρήστες που είναι νέοι στο λογισμικό υπολογιστικών φύλλων ή που είναι νέοι σε αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση.

01 από 09

Active Cell

Σε ένα φύλλο εργασίας του Excel 2007, κάντε κλικ σε ένα κελί για να γίνει το ενεργό κελί . Εμφανίζει ένα μαύρο περίγραμμα. Εισάγετε δεδομένα στο ενεργό κελί και μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο κελί κάνοντας κλικ σε αυτό.

02 του 09

Κουμπί γραφείου

Κάνοντας κλικ στο κουμπί του Office εμφανίζεται ένα αναπτυσσόμενο μενού που περιέχει πολλές επιλογές, όπως Άνοιγμα, Αποθήκευση και Εκτύπωση. Οι επιλογές στο μενού του κουμπιού του Office είναι παρόμοιες με αυτές που βρίσκονται στο μενού Αρχείο σε προηγούμενες εκδόσεις του Excel.

03 του 09

Ταινία

Η Κορδέλα είναι η λωρίδα κουμπιών και εικονιδίων που βρίσκονται πάνω από την περιοχή εργασίας στο Excel 2007. Η Κορδέλα αντικαθιστά τα μενού και τις γραμμές εργαλείων που βρέθηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις του Excel.

04 του 09

Επιστολή στη στήλη

Οι στήλες λειτουργούν κατακόρυφα σε ένα φύλλο εργασίας και ο καθένας αναγνωρίζεται με ένα γράμμα στην κεφαλίδα της στήλης .

05 του 09

Αριθμοί γραμμών

Οι γραμμές τρέχουν οριζόντια σε ένα φύλλο εργασίας και αναγνωρίζονται με έναν αριθμό στην επικεφαλίδα σειράς .

Μαζί ένα γράμμα στήλης και ένας αριθμός σειράς δημιουργούν μια αναφορά κυψέλης . Κάθε κελί στο φύλλο εργασίας μπορεί να αναγνωριστεί από αυτόν τον συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών όπως το A1, F456 ή AA34.

06 του 09

Φόρμουλα μπαρ

Η γραμμή Φόρμουλα βρίσκεται πάνω από το φύλλο εργασίας. Αυτή η περιοχή εμφανίζει τα περιεχόμενα του ενεργού κελιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εισαγωγή ή επεξεργασία δεδομένων και τύπων.

07 του 09

Όνομα κουτί

Βρίσκεται δίπλα στη γραμμή τύπων, το πλαίσιο ονομάτων εμφανίζει την αναφορά κυψέλης ή το όνομα του ενεργού κελιού.

08 από 09

Καρτέλες φύλλων

Από προεπιλογή, υπάρχουν τρία φύλλα εργασίας σε ένα αρχείο Excel 2007. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα. Η καρτέλα στο κάτω μέρος ενός φύλλου εργασίας σας λέει το όνομα του φύλλου εργασίας, όπως το φύλλο1 ή το φύλλο2. Αλλάζετε τα φύλλα εργασίας κάνοντας κλικ στην καρτέλα του φύλλου που θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Η μετονομασία ενός φύλλου εργασίας ή η αλλαγή του χρώματος της καρτέλας μπορεί να καταστήσει ευκολότερη την παρακολούθηση των δεδομένων σε μεγάλα αρχεία υπολογιστικών φύλλων.

09 του 09

Γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης

Αυτή η προσαρμόσιμη γραμμή εργαλείων σας επιτρέπει να προσθέτετε συχνά χρησιμοποιούμενες εντολές. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στο τέλος της γραμμής εργαλείων για να εμφανίσετε τις διαθέσιμες επιλογές.