Εξαπάτηση θανάτου και πένθους στους Sims

Οι Sims μπορεί να μην γερνούν, αλλά σίγουρα μπορούν να πεθάνουν. Μερικές φορές οι Sims πεθαίνουν σε ένα ατύχημα, άλλες φορές μπορεί να είναι ο παίκτης υπεύθυνος για το θάνατο. Εάν συμβαίνει θάνατος, υπάρχει διέξοδος. Αλλά εάν αποφασίσετε ότι ο θάνατος θα είναι μόνιμος τότε η οικογένεια θα επηρεαστεί. Μερικές φορές η οικογένεια είναι στοιχειωμένη για τα επόμενα χρόνια από το νεκρό μέλος της οικογένειας.

Υπάρχουν τρόποι γύρω από το θάνατο, ακόμα και μετά το θάνατο. Όχι όλα αυτά τα κόλπα θα λειτουργήσουν με όλους τους τύπους θανάτων.

Ο Θρυμματιστής

Τα πακέτα επέκτασης "Living Large" προσθέτουν το Grim Reaper. Είναι ένας μη αναπαραγωγικός χαρακτήρας (ή NPC) που εμφανίζεται όταν πεθαίνει ένα Sim. Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να επικαλεστούν τη ζωή του Sim, παίρνοντας ένα παιχνίδι εναντίον του Grim Reaper. Υπάρχει πιθανότητα 50% να κερδίσετε. Εάν χάσετε, εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα ο Grim Reaper να αποφασίσει να μην πάρει τη ζωή του Sim.

Κωδικός εξαπατήσει

Μπορείτε να αναβιώσετε το Sim από το θάνατό σας με το cheat move_object . Για να χρησιμοποιήσετε τον κώδικα εισάγετε τη λειτουργία cheat (ctrl - shift - c), πληκτρολογήστε move_object on. Κάντε κλικ στο Grim Reaper και, στη συνέχεια, πατήστε διαγραφή, κάντε το ίδιο για το νεκρό Sim. Το εικονίδιο του Sim θα πρέπει τώρα να έχει ένα crosshair πάνω του. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και το Sim θα εμφανιστεί στην οθόνη.

Δεν αποθηκεύεται

Αυτό φαίνεται προφανές, αλλά σε έναν πανικό, μπορεί να ξεχάσετε. Αν ένα Sim πεθάνει και δεν θέλατε να συμβεί αυτό, μην αποθηκεύσετε το παιχνίδι! Απλά βγείτε από το παιχνίδι. Ένας άλλος λόγος για να σώσει συχνά.

Όπως και οι άνθρωποι, οι Sims επηρεάζονται από το θάνατο ενός μέλους οικογένειας ή ενός γείτονά του. Οι Sims πρέπει να εμφανίσουν τη θλίψη τους και να πληρώσουν τα σέξι τους για τους νεκρούς. Αλλά το κάνουν με έναν κάπως διαφορετικό τρόπο, καθώς δεν έχουν κηδείες.

Όταν ένα Sim πεθαίνει μια επιτύμβια στήλη ή μια ουρά θα εμφανιστεί στη θέση του σώματος. Μπορείτε να μετακινήσετε την ταφόπλακα ή την ουρά σε ένα πιο κατάλληλο μέρος ή να την πουλήσετε. Η ταφόπετρα ή η καμάρα είναι ένας τόπος πένθος για τους Sims. Όταν το περάσουν, θα σταματήσουν και θα κλάψουν. Μερικοί Sims θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο για να πληρώσουν τα σέβη τους, ενώ άλλοι θα διαρκέσουν λίγα μόνο λεπτά. Γενικά, το πένθος θα διαρκέσει μόνο 48 ώρες.

Graves & amp; Καμπάνες

Όπως προαναφέρθηκε, οι τάφοι και οι ταφόπλακες μπορούν να μετακινηθούν σε ένα τελικό σημείο ανάπαυσης για το Sim. Ωστόσο, αν η οικογένεια ή δεν σας άρεσε το Sim, θα μπορούσατε πάντα να το πουλήσετε για 5 simoleans. Ούτε οι ταφόπλακες ούτε οι φιάλες μπορούν να αγοραστούν, και αφού διαγράψετε ένα, δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Αν επιλέξετε να κρατήσετε τον τάφο των νεκρών στην παρτίδα της οικογένειάς σας, υπάρχει μια πιθανότητα η οικογένεια να στοιχειοθετηθεί από ένα φάντασμα των νεκρών! Θα γνωρίσετε ένα φάντασμα όταν θα δείτε ένα. Είναι πράσινο χρώμα και λίγο καθαρό.

Φαντάσματα δεν κάνουν πολλά, περπατούν γύρω από την παρτίδα ψάχνουν να τρομάξουν τα ζωντανά. Εάν ένα ζωντανό Sim συμβεί να δει ένα, θα δείτε ένα εικονίδιο τρομοκρατίας στη λίστα των ενεργειών. Είναι δυνατά τα στοιχειώδη ζητήματα, ακόμη και αν οι νεκροί δεν προέρχονται από την παρούσα οικογένεια.